Tuesday, 23 April, 2024

Δόξα Μελισσίου – Όλυμπος Αψάλου 4-1

Στα πλαίσια του 4ου Ομίλου του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου, κάτω από πολύ υψηλή θερμοκρασία η ΔΟΞΑ Μελισσίου, νίκησε εύκολα τη νεανική

και ιδιαίτερα ελπιδοφόρα ομάδα του ΟΛΥΜΠΟΥ Αψάλου με σκορ 4-1.
Οι Δευτεραθλητές μπήκαν ορεξάτοι στο γήπεδο στο 1ο ημίχρονο, κυκλοφόρησαν με μεγάλη επιτυχία την μπάλα, είχαν την κατοχή, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες.
Οι Μαυραετοί προηγήθηκαν στο 15΄με αριστερό διαγώνιο σουτ του Κ. Χαρμάνα.
Στο 30΄διπλασίασαν τα τέρματα, με σουτ του Κ. Καπουσούζη μέσα από την περιοχή, μετάαπό εξαιρετικό συνδυασμό όλης της επίθεσης.
Το 3-0 έγραψε στο 42΄ο εξαιρετικός σήμερα Μ. Τζάτζης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.
Στην επανάληψη, λόγω της αφόρητης ζέστης και της κόπωσης, αλλά και των αλλαγών έπεσε ο ρυθμός του παχνιδιού και το θέαμα ήταν μέτριο.
Στο 55΄οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ σε 3-1 με το Σιδηρόπουλο Κ, μετά από αδράνεια της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων.
Και το τελικό 4-1 σημείωσε ο δραστήριος σήμερα Δ. Λιτοβολής στο 74΄.
Από τους νικητές διακρίθηκαν: Νιοράτζε, Βερβελές, Λιτοβολής Δ, Παπαδόπουλος, Τζάτζης, Σιδηρόπουλος, Καπουσούζης, Γιοβάνογλου, Λιτοβολής Χ.
Η διατησία των κκ Σιδηρόπουλου, Σιγάλα και Κουκούλη Σ. πολύ καλή.
Η σύνθεση της νικήτριας: (Σ. Ντιμτσούδης), Δεληχατζής Ν, Νιοράτζε Α, Φουρέιρα Α, Βερβελές Η, Φωστηρόπουλος Π (Λιτοβολής Χ), Παπαδόπουλος Γ (Τσάλμας Α.), Τζάτζης Μ, Σιδηρόπουλος Π, Καπουσούζης Κ. (Γιοβάνογλου Θ), Χαρμάνας Κ (Τουλγαρίδης Α), Λιτοβολής Δ.
Στο δεύτερο παιχνίδι του 4ου ομίλου:
ΑΕΚ Καρυώτισσας-ΑΡΗΣ Νησίου 1-0
Την επόμενη αγωνιστική παίζουν:
Άρης Νησίου- Δόξα Μελισσίου,
Όλυμπος Αψάλου – ΑΕΚ Καρυώτισσας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου