Thursday, 28 March, 2024

Δόξα Μελισσίου – Εθνικός Γιαννιτσών 1-0 (ανάλυση αγώνα)

Το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής έκρινε πολλά και για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Θεοδόση Ντιμτσούδη κατάφερε να πάρει το υπερπολύτιμο τρίποντο με ένα πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε από πλευράς των φιλοξενουμένων. Ένα πέναλτι-γκολ από τον Τουλγαρίδη στο 35’ ήταν αρκετό για την ομάδα του Μελισσίου να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ από την άλλη μεριά πλέον εξανεμίστηκαν οι όποιες ελπίδες υπήρχαν στον Εθνικό να μπει στα play off.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και από τις δυο ομάδες που θα δημιουργούσαν προϋποθέσεις για να επιτευχθούν κάποια τέρματα και στις δυο εστίες. Αν και οι γηπεδικές συνθήκες ήταν εξαιρετικές οι δυο ομάδες κυνήγησαν την ουσία και όχι το θέαμα και φυσικά η ουσία είναι η νίκη και οι εντυπώσεις περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Το Μελίσσι για άλλη μια φορά κατάφερε να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το μοναδικό γκολ που πέτυχε, παρά την μέτρια εμφάνιση, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα προστάτεψε τα νώτα του και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να κλειδώσει το σκορ και την νίκη και απέδειξε ότι ξέρει να κρατάει το σκορ που έχει πετύχει. Ο Εθνικός Γιαννιτσών παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο, γιατί δεν είχε περιθώριο βαθμολογικών απωλειών, έδειξε μια εικόνα η οποία σίγουρα ήταν κατώτερη του αναμενόμενου.

Το Μελίσσι κοιτάει την επόμενη μέρα με αισιοδοξία και με πίστη για να φτάσει στον στόχο του που είναι η πρώτη θέση ή τουλάχιστον η παρουσία του στα play off, ένας στόχος που περνάει από την Κρύα Βρύση το Σάββατο όπου θα κριθούν πάρα πολλά και σε περίπτωση νίκης μπαίνει για τα καλά και με τα δυο πόδια τουλάχιστον στα play off.

Ο δε Εθνικός σχεδιάζει από τώρα τα πλάνα του για τη νέα χρονιά, έχοντας βεβαίως εμπειρία από τη φετινή και από τα όποια λάθη που δε θέλει να επαναληφθούν.

Γιάννης Μίγγας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου