Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Εδεσσαϊκός 0-2

Με σπουδαίο διπλό πέρασε από τα Τρίκαλα η ομάδα του Εδεσσαϊκού, επικρατώντας 2-0  του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν σχετικά ισορροπημένο με τον Μέγα να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 10΄, όταν ο Βόλτσης απόκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γ. Κίτσα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με 2-3 επικίνδυνα μακρινά σουτ των Καράμπελα και Σφέτκου. Τη μεγάλη τους ευκαιρία έχασαν στο 39΄ όταν ο Καρακούτης σημάδεψε το δοκάρι του Αργυρόπουλου. Ημίχρονο 0-0.

Πιεστικά ξεκίνησαν στην επανάληψη οι τριαινοφόροι. Στο 46΄ ο Καράμπελας ανενόχλητος από το ύψος της περιοχής σούταρε ελάχιστα πάνω από την εστία. Στο 58΄ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Καλοζυγισμένο φάουλ του Τσουμάγκα από δεξιά, ο Μωυσίδης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στο 60΄ νέα μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Καράμπελας που σούταρε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αργυρόπουλου. Στο 75΄ ο Εδεσσαϊκός κέρδισε πέναλτι, έπειτα από ανατροπή του Σφέτκου μέσα στην περιοχή από τον Τσουλχάι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καράμπελας, ο Αργυρόπουλος όμως απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια. Στο 78΄ αποβλήθηκε ο Ουζούνης του Εδεσσαϊκού με δεύτερη κίτρινη. Ο Μέγας προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, αλλά ο Σφέτκος στο 84΄ σε μία υποδειγματική αντεπίθεση, συνδυάστηκε με τον Κούμπου και πλάσαρε σωστά τον Αργυρόπουλο, σημειώνοντας το τελικό 0-2.

Διαιτητής ο κ. Μάντζιος, με βοηθούς τους κκ. Κόλλια και Αντωνίου, άπαντες του συνδέσμου Ηπείρου.Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Αργυρόπουλος, Κίτσας Ελ, Τσιότρας, Τερζής (70΄ Λαγδάρης), Τσουλχάι, Ταταρίδης (60΄ Παρσόπουλος), Ζαχαριουδάκης (46΄ Κουκουράκης), Ποτουρίδης (62΄ Πατσιαβούρας), Κίτσας Γ, Καφές, Κιρκιλιανίδης.

Εδεσσαϊκός: Βόλτσης, Ουζούνης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Παπαγεωργίου, Σφέτκος (64΄ Ντόγος), Τσουμάγκας, Καρακούτης (77΄ Μπούμπους), Ταουσιάνης (90΄ Ιωσηφίδης), Καράμπελας (78΄ Γολιδόπουλος).

Έμβολος – Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος – foto asedessaikos.blogspot

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου