Wednesday, 24 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Γ΄ Εθνική: Την Τετάρτη (18/4) η κλήρωση των Play Off

Την Τετάρτη (18/4) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, του μίνι πρωταθλήματος των πρωταθλητών της Γ΄ Εθνικής καθώς επικυρώθηκαν και επίσημα οι πρωταθλητές των οκτώ ομίλων.

Στην οριστική επικύρωση των πρωταθλητών των 8 ομίλων της Γ΄ Εθνικής, προχώρησε σήμερα Τρίτη (17/4) η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, καθώς έκλεισαν οριστικά τα ανοικτά μέτωπα.

Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση – καταγγελία που έκανε ο Άρης Παλαιοχωρίου για την δυνατότητα συμμετοχής του Ηρακλή στα μπαράζ απορρίφθηκε, ενώ την ίδια τύχη είχε και η καταγγελία της Νίκης Βόλου κατά του Βόλου, αλλά και η προσφυγή του Αστέρα Βλαχιώτη κατά του Αστέρα Αμαλιάδας.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές Ηρακλής, Βόλος και Αστέρας Αμαλιάδας ανακηρύχτηκαν και επίσημα πρωταθλητές των ομίλων 2, 4 και 5 και μαζί με τους Απόλλων Παραλιμνίου, Τηλυκράτη, Εθνικό, Αήττητο Σπάτων και Ηρόδοτο είναι οι πρωταθλητές που θα μπουν στην κληρωτίδα.

Απόλλων Παραλιμνίου, Ηρακλής, Τηλυκράτης και Βόλος θα είναι οι ομάδες του βορείου ομίλου, ενώ τον νότιο όμιλο απαρτίζουν οι Αστέρας Αμαλιάδας, Εθνικός, Αήττητος Σπάτων και Ηρόδοτος, με τις ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1 και 2 των δύο ομίλων θα πάρουν την άνοδο στην Football League.

Όσον αφορά το πότε θα γίνει η σέντρα στο μίνι πρωτάθλημα αυτή αποφασίστηκε να γίνει στις 29 Απριλίου, με την αυλαία να πέφτει στις 27 Μαΐου. Ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνει μια αγωνιστική Τετάρτη. Πιο πιθανή εμβόλιμη φέρεται να είναι η Τετάρτη 2 Μαΐου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι δεδομένο μέχρι στιγμής.

Πηγή: sdna.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου