Friday, 19 April, 2024

Α.Σ. Γιαννιτσά- Ερμής Αμυνταίου 1-0

Με νίκη συνέχισε η ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσά, που κέρδισε με 1-0 τον Ερμή Αμυνταίου φτάνοντας στους 9 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι χωρίς να εντυπωσιάσουν ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους κερδίζοντας δίκαια, αν και αγχωτικά με 1-0 τον Ερμή.


Η κατοχή της μπάλα ανήκε στο μεγαλύτερο διάστημα στον ΑΣ Γιαννιτσά, και η ομάδα θα μπορούσε κάλλιστα να πετύχει και άλλα γκολ στις ευκαιρίες που είχε και να τελείωνε, πολύ πιο άνετα το ματς.
Ο Ερμής με αμυντικούς προσανατολισμούς δε δημιούργησε καμία επικίνδυνη φάση στα καρέ των Γιαννιτσών, έψαχνε την αντεπίθεση που δεν τους βγήκε ποτέ.


Το τελικό 1-0 και η νίκη των Γιαννιτσών, κρίνεται δίκαια για τους γηπεδούχους που έπαιξαν παρουσία 400 περίπου φιλάθλων στον δημοτικό στάδιο της πόλης.


Φάσεις και γκολ:
Στο 6’ ο Κοβάτσης κερδίζει την μπάλα περνά από τα αριστερά σουτάρει η μπάλα κοντράρει σε πόδια αμυντικού που κάνει την προβολή και κόρνερ.
Στο 7’ εκτέλεση κόρνερ για τα Γιαννιτσά με ζούρκο κεφαλιά γυριστή του Καραγιάννη και 1-0 γκολ για την ομάδα των Γιαννιτσών.
Στο 21’ πάσα του Καραγιάννη στον Ζούρκο κοντινό δυνατό σουτ απέκρουσε σωτήρια ο Ηλιόπουλος.
Στο 32’ ο Ηλίαδης μπήκε στην περιοχή των Γιαννιτσών σούταρε απελπιστικά άουτ.
Στο 48’ φάουλ εκτελεί ο Ζούρκος ο Δόνες διώχνει άσχημα σε κόρνερ η μπάλα σύριζα από το δοκάρι του Ηλιόπουλου.
Στο 62’ σουτ του Μπαμπαλή δοκάρι για τα Γιαννιτσά που πιέζουν για άλλο γκολ.
Στο 71 σουτ του Κοτσαρίδη πέρασε άουτ.
Στο 86’ όμορφη πάσα του Ευθυμιάδη στο Χουσείνογλου τετ α τετ ο επιθετικός των Γιαννιτσών με την εστία , διώχνει σε κόρνερ ο Ηλιόπουλος και πάλι κρατώντας το 1-0.
Διαιτητής: Χαψάς Σ.Δ. Σερρών επιεικώς μπορεί να χαρακτηριστεί κουραστικός με τα πολλά σφυρίγματα του δεν βοήθησε να παιχτεί αγώνας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Κιούρκας): Κύρου, Μπαμπαλής, Παπσυμεων, Σερα, Ιορδανιδης, Μουρίκι, Κοβάτσης, Κοτσαριδης, Καραγιάννης, Ζουρκος, Παντελίδης.
Ερμής Αμυνταίου Ηλιόπουλος, Γκάρας, Πιριτζαους, Κουσοιμήτρος, Λονες, Χαμαλίδης, Αμαραντίδης, Τσορλίνης, Αθανασιάδης, Βλαδίκας, Ηλιάδης,
Γ. Χατζηχρήστος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου