Thursday, 28 March, 2024

Α.Σ. Γιαννιτσά-Αγροτικός Αστέρας 1-1

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη παρότι τη δικαιούταν ο ΑΣ Γιαννιτσά κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, παραχωρώντας την πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα και μένοντας στο 1-1
Η ομάδα των Γιαννιτσών προηγήθηκε στο σκορ με τον Ζούρκο με ένα εκπληκτικό γκολ, άλλα ισοφαρίστηκε λίγο πριν το φινάλε του 1ου μέρους με τον Στεφανίδη.
Στο πρώτο ημίχρονο τα Γιαννιτσά μπήκαν καλύτερα και στα πρώτα 25’ έλεγχαν το παιχνίδι στο τελευταίο 20’ του πρώτου μέρους ο Αγροτικός Αστέρας ισορρόπησε και σε αυτό το διάστημα ισοφάρισε το σκορ.
Στην Επανάληψη η ομάδα των Γιαννιτσών ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του 2ου μέρους, πίεσε για το γκολ, όμως τελικά και πάλι δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη , μένοντας στο 1-1 του πρώτου μέρους κερδίζοντας και πάλι μόνο τις εντυπώσεις.
Ο αγώνας έγινε παρουσία 800 φιλάθλων κυρίως των Γιαννιτσών (καμιά 30 από Αγροτικό Αστέρα) ενώ πριν την έναρξη του τιμήθηκε από τον ΑΣ Γιαννιτσά, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και συμπολίτης Δημήτρης Πέλκας.


Φάσεις και γκολ του αγώνα
Στο 16’ φάουλ εκτέλεσε ο Ζαρογιάννης ο Παντελίδη βρέθηκε στην πορεία της μπάλας έβαλε το πόδι αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ έβγαλε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
Στο 17’ εκπληκτικό σουτ από τον Ζούρκο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Αγροτικού Αστέρα
Στο 37’ μεγάλη ευκαιρία για τα Γιαννιτσά να κάνουν το 2-0 ο Καραγιάννης μετά από ασιστ του Παντελίδη βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή απέναντι από τον πορτίερο των φιλοξενουμένων όμως προτίμησε να «σπάσει» την μπάλα, παρά να σουτάρει χάνοντας μια μοναδική στιγμή για τους γηπεδούχους.

 
Στο 38’ πρώτη φάση για τον Αγροτικό Αστέρα στα καρέ των Γιαννιτσών το σουτ του Ρούτση από κοντά πέρασε σύριζα άουτ.
Στο 42’ θα γίνει το 1-1 μετά από αδράνεια των αμυντικών ο Στεφανίδη με κοντινό σουτ ισοφάρισε.
Στο 49’ δυνατό σουτ του Μουρίκι λίγο έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Παναγόπουλος με γροθιές.
Στο 59’ νέο σουτ του Ζουρκου απέκρουσε και πάλι ο Παναγόπουλος.
Στο 62’ πάσα του Παντελίδη στον Μουρικί που έκανε το σουτ απέκρουσε και πάλι ο πορτιέρο των φιλοξενουμένων.
Στο 81’ όμορφη ενέργεια και σουτ από τον Β Πέλκα πέρασε άουτ.
Α.Σ. Γιαννιτσά (Καβακάς): Κυρου, Μπαμπαλής, Παντεκίδης, Σέρα (60’ Παπασυμεών), Ιορδανίδης, Μουρικι Ζαρογιάννης (70’ Ευθυμιάδης), Χουσεηνογλου (64’ Πέλκας Β.), Καραγιάννης, Ζουρκος, Παντελίδης.
Αγροτικός Αστέρας (Τσουκαλίδης): Παναγόπουλος, Βουτσιας, Μπάρμπας, Κουκουλέκης, Καραμανλής, Ιωαννιδης (87’ Καραντασιάδης), Χειριτραντας (60 Ηλιάδης 75 Λτ Καπρέτσος), Ρουτσης, Στεφανίδης (90’ Γκουρτσας), Αμαραντίδης, Γραικός.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου