Thursday, 28 March, 2024

ΑΣ Γιαννιτσά 2-1 τον Αλμωπό

Με νίκη, έκλεισε τη φετινή σεζόν η ομάδα των Γιαννιτσών, νικώντας σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, κάτω από συνεχή μπόρα με 2-1 τον Αλμωπό Αριδαίας.
Το παιχνίδι παρότι έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, είχε αρκετές καλές φάσεις στα καρέ των 2 ομάδων, με την ομάδα των Γιαννιτσών, καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, να παίρνει δίκαια τη νίκη τερματίζοντας στην 7η τιμητική θέση της βαθμολογίας.
Στο παιχνίδι αυτό ο τεχνικός των Γιαννιτσών χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς παίκτες με τρεις 15 χρόνους να παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής ο λόγος για τον Παπαδόπουλο, Συμεωνίδη και Τοψή που χρησιμοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία.
Μπορεί ο αγώνας να ήταν ο τελευταίος του πρωταθλήματος, αλλά αυτός ο αγώνας δεν είναι ο τελευταίος της σεζόν, για την ομάδα των Γιαννιτσών καθώς υπάρχει μπροστά ο τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας, με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό. που θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ομάδας για φέτος.
Φάσεις και γκολ
5′ Φάουλ από αριστερά όπως επιτίθεται ο Α.Σ. Γιαννιτσά με τον Ζούρκο να προσπαθεί να απειλήσει απευθείας αλλά με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Μένιος.
9′ Σουτ του Παπαδόπουλου για τα Γιαννιτσά, ο Μένιος και πάλι εκεί για να μπλοκάρει.


10′ τεράστια ευκαιρία για τα Γιαννιτσά να ανοίξουν το σκορ καθώς σε αντεπίθεση που βγήκε ο Παντελίδης, πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα του Αλμωπού, με την μπάλα να κολλάει σε σημείο με νερά, πλάσαρε με τους αμυντικούς να κλείνουν τους χώρους αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μένιου.
14′ Νέα αντεπίθεση του Α.Σ. Γιαννιτσά και πάλι με τον Παντελίδη από αριστερά ο οποίος κέρδισε φάουλ σε πολύ καλή θέση.
14′ Εκτέλεσε το φάουλ ο Ζούρκος και ο Μένιος έδιωξε σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
22′ ΓΚΟΛ με τον Πέλκα, σε μια αναταραχή που δημιουργήθηκε στην άμυνα του Αλμωπού Αριδαίας μετά από φάουλ του Ζούρκου, η μπάλα έφτασε στα δεξιά στον Μπαμπαλή που έβγαλε την ψηλοκρεμαστή μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι όπου βρέθηκε ο Πέλκας και με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-0.
37′ ΓΚΟΛ με τον Παντεκίδη.
Ο Ζούρκος εκτέλεσε ένα ακόμη φάουλ από αριστερά, ο Μένιος απέκρουσε με την μπάλα να παίρνει ύψος, ο Παντεκίδης μπήκε στην πορεία της μπάλας μαζί με έναν αμυντικό τον οποίο τον κέρδισε και απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.
44′ Ο Χιντασέλι μέσα από την μεγάλη περιοχή θα πιάσει το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μένιου.
54′ Φάουλ του Reis από την περιοχή του κέντρου, η μπάλα έφτασε στον Πέλκα στο ύψος του πέναλτι ο οποίος με γυριστή κεφαλιά προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Μένιο χωρίς όμως να τα καταφέρει.
56′ Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ο 15χρονος Τοψής στην θέση του Καραογλανίδη. Αυτή είναι η 2η συμμετοχή που καταγράφει ο νεαρός τερματοφύλακας των Γιαννιτσών, ο οποίος έγινε ο νεαρότερος τερματοφύλακας που έχει αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
58′ Γκολ για τον Αλμωπό Αριδαίας που μειώνει σε 2-1 με τον Ελευθεριάδη Λ.
65′ Υπέροχη μπαλιά του Πέλκα προς το Ζούρκο ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να βρεί την μπάλα όπως ήθελε και ο Μένιος μπλόκαρε.
66′ Τετ α τετ του Χιντασέλι με τον τερματοφύλακα της Αριδαίας το πλασέ του όμως πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
67′ Αλλαγή για τον Α.Σ. Γιαννιτσά, στην θέση του Αθανασιάδη πέρασε ο Συμεωνίδης.
73′ Νέα αλλαγή για την ομάδα μας, ο Χουσεΐνογλου θα πάρει την θέση του Παντελίδη.
86′ Τελευταία αλλαγή για την ομάδα των Γιαννιτσών, στη θέση του Παπαδόπουλου ο Θεοδωρίδης.
Συνθέσεις των ομάδων.
Γιαννιτσά, Τίμος Καβακάς Καραογλανίδης(56′ Τοψής), Αθανασιάδης, Παντεκίδης, Μπαμπαλής, Reis, Μουρίκι, Χιντασέλι, Πέλκας, Παντελίδης73′ Χουσεήνογλου), Ζούρκος και Παπαδόπουλος85′ Θεοδωρίδης).
Αλμωπό Αριδαίας Γ.Τυριακίδης Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Σαϊνατούδης, Σαμαρόπουλος, Τζιμογιάννης, Λούτσης, Ασλαμπάνογλου, Ελευθεριάδης Λ., Στογιαννίδης, Μέντης, Προύντσης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου