Saturday, 27 April, 2024

ΑΣ Γιαννιτσά-Ολυμπιακός Κυμίνων 2-0

Νίκη παραμονής για τον Α.Σ.Γιαννιτσά που κέρδισε αγχωτικά, άλλα δίκαια με 2-0 τον Ολυμπιακό Κυμίνων, ξεφεύγοντας πάρα πολλούς βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.
Η ομάδα των Γιαννιτσών, ουσιαστικά με τη νίκη της εξασφάλισε τον φετινό της στόχο της παραμονής και βλέπει πολύ αισιόδοξα πλέον το ποδοσφαιρικό της μέλλον, καταστρώνοντας την επομένη μέρα του Γιαννιτσιώτικου ποδοσφαίρου.
39’Μία καταπληκτική αντεπίθεση που ξεκίνησε με κλέψιμο του Μουρικί ο οποίος πέρασε την μπάλα στον Παντελίδη που μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Ολυμπιακού, έβγαλε την συρτή πάσα, μπερδεύτηκαν οι παίκτες των φιλοξενούμενων και έτσι έφτασε στον Θεοδωρίδη ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Μπαϊμάκη και έγραψε έτσι το 1-0.
56′ Ωραίο σπριντ του Χιντασέλι που έτρεξε όλη την δεξιά πλευρά αλλά η σέντρα του προς τον Παντελίδη κατέληξε στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.
90’Με κοντινή πάσα εκτελέστηκε το κόρνερ, στην σέντρα που έκανε ο Κοτσαρίδης βρέθηκε ο Χουσεΐνογλου στην καρδιά της μικρής περιοχής και με ωραία κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τα Γιαννιτσά.
Κίτρινες κάρτες: 71′ Ζούρκος,89′ Χιντασέλι -50′ Καράμπελα, 67′ Αυγέρος
Α.Σ. Γιαννιτσά Τίμος Καβακάς, Γιώτας, Μπαμπαλής, Παντεκίδης, Χατζηαθανασίου, Ιορδανίδης, Πέλκας, Μουρίκι (64’Κοτσαρίδης), Χιντασέλι, Θεοδωρίδης, Ζούρκος, Παντελίδης (75’Σερα).
Ολυμπιακός Κυμίνων Βαγγελόπουλος, Μπαϊμάκης, Γοπαλίδης, Πολιανίδης, Τσακίρης, Μεσιάρης, Αυγέρος, Τσελέπης (46’Μαραντιδης), Βαταμίδης (58’Τρικαλινος), Ρακαβίνας, Καράμπελας, Αμανατίδης (68’Κλάπης).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου