Friday, 29 March, 2024

Από Τετάρτη η απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Επί πέντε ώρες τα νομικά επιτελεία και οι παράγοντες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έδωσαν… ντέρμπι ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου για όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Μηνά Λυσάνδρου, τον Γενικό Αρχηγό Βασίλη Δημητριάδη και την δικηγόρο Έλλη Ρίζου, βάσισε τη γραμμή της στο ότι το ντέρμπι της Τούμπας διακόπηκε λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής της να νιώθουν απειλή από το συγκεκριμένο συμβάν και έτσι να μη δέχονται να επιστρέψουν από τα αποδυτήρια προκειμένου να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Από την πλευρά της, η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους Μάκη Γκαγκάτση (Διευθύνων Σύμβουλος ΠΑΕ), Ηλία Γεροντίδη (Υπεύθυνος Ασφαλείας) και τους νομικούς εκπροσώπους Αχιλλέα Μαυρομάτη, Λάμπρο Μπίρδα, Λάκη Σημαιοφορίδη στηρίχθηκε στο ότι κανείς από τους παρευρισκόμενους στον αγωνιστικό χώρο δεν αισθάνθηκε πραγματικά απειλή από την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη και ότι η Ένωση αρνήθηκε να βγει για να τελειώσει ο αγώνας επειδή ήταν πίσω στο σκορ.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή της εκδίκασης, ώστε να καταθέσει στο δικαστήριο ο διαιτητής του ντέρμπι Γιώργος Κομίνης, αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό.

Σε ένα από τα διαλείμματα της διαδικασίας, το Δικαστήριο κάλεσε τον Γιώργο Κομίνη, προκειμένου να εμφανιστεί την Δευτέρα, με τον διεθνή διαιτητή να απαντάει ότι δεν μπορεί να παραστεί λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος και έτσι να καλείται τελικά να τοποθετηθεί εγγράφως επί της ενστάσεως εντός 48 ωρών.

Με τη σειρά τους, οι δύο σύλλογοι ζήτησαν προθεσμία 48 ωρών από την στιγμή που θα τους γίνει γνωστή η κατάθεση του κ. Κομίνη, προκειμένου να καταθέσουν υπομνήματα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η απόφαση της Δικαιοσύνης για την τύχη του ντέρμπι της Τούμπας αναμένεται από την Τετάρτη και έπειτα.

 

Πηγή: sdna.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου