Saturday, 20 April, 2024

Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης – Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας 1-0

Ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης μεταξύ του Απόλλωνα και της Πέλλας, κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα με τις δυο ομάδες να δείχνουν μια νωχελικότητα στην συμπεριφορά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι αυτό, το οποίο ενδιέφερε μονόπλευρα και κάτω από κάποιες προϋποθέσεις, μόνο την Πέλλα, δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο, ήταν μέτριο και πολλές φορές έως κακό. Και οι δύο ομάδες παρουσίασαν μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην δυναμική των δυο ομάδων.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κρίνει την συνάντηση και αυτό το γκολ έδωσε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην Κρύα Βρύση η οποία έπαιζε για την φανέλα και την ιστορία της και τίποτα παραπάνω μια Κρύα Βρύση η οποία φέτος έχει πάρα πολλά προβλήματα.

Από την άλλη μεριά η ομάδα της Πέλλας, που ερχόταν από μια καλή παρουσία και μια σπουδαία νίκη με τον Εθνικό την Τετάρτη, παρουσίασε μια εικόνα που σίγουρα δεν ήταν αυτή την οποία περίμεναν οι αρκετοί φίλαθλοι που την ακολούθησαν στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης.

Δυστυχώς για την ομάδα του Κώστα Μαυροβουνιώτη, η Πέλλα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, δε δημιούργησε ευκαιρίες μέχρι το 85’ και όταν ξύπνησε ήταν λίγο αργά, γιατί από το 85′ και μέχρι την λήξη του αγώνα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Μια ισοφάριση που την πέτυχε με ένα γκολ το οποίο, κατά την άποψη μου, ήταν εγκυρότατο αλλά η επόπτρια το ακύρωσε κακώς.

Βέβαια αυτό το γκολ και να μετρούσε σίγουρα δε θα άλλαζε την μέτρια εικόνα της Πέλλας, ωστόσο σίγουρα «εκλάπη» από την Πέλλα ένας βαθμός και αυτό γιατί η επόπτρια έκανε λάθος εκτίμηση και ακύρωσε το γκολ, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα και οι παίκτες και οι φίλαθλοι της Πέλλας.

Γενικά παιχνίδι μέτριο, χωρίς συγκινήσεις. Ένα παιχνίδι που μάλλον οι παίκτες ήθελαν να τελειώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα για να φύγουν από την αγγαρεία την οποία εκτελούσαν επί 90 λεπτά.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Μίγγας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου