Friday, 29 March, 2024

Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης – Δόξα Μελισσίου 1-1 (ανάλυση αγώνα)

Το ένα από τα δύο σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, που διεξήχθη στην Κρύα Βρύση μεταξύ του τοπικού Απόλλωνα και της Δόξας Μελισσίου έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1

Ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, από την πλευρά του Μελισσίου που «καιγόταν» πάση θυσία για την νίκη ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη μεριά το παιχνίδι για την Κρύα Βρύση ήταν ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία παρά μόνο για το γόητρο και την φανέλα της ομάδας.

Το τελικό 1-1 έτσι όπως διαμορφώθηκε αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα για το Μελίσσι, το οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 28’ με γκολ το οποίο πέτυχε με κεφαλιά ο Σκαπέρδας για τον Απόλλωνα, ενώ η ισοφάριση με πέναλτι του Σιδηρόπουλου δεν έφερε την ολική ανατροπή του σκορ.

Μπορεί το Μελίσσι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα να είχε την εδαφική υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως βρήκε απέναντι του έναν καταπληκτικό Καρακούση ο οποίος σταμάτησε τους επιθετικούς του Μελισσίου στο να φτάσουν στην επιτυχία ενός δεύτερου τέρματος.

Σίγουρα αυτή η ισοπαλία μπορεί να κρατάει το Μελίσσι για άλλη μια αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας ωστόσο όμως τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει για την πρωτιά. Πάντως οι δύο στόχοι της Δόξας Μελισσίου, η πρωτιά και τα play off, είναι εφικτοί στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Η Κρύα Βρύση, αν και έχει πολλά προβλήματα και από πλευράς έμψυχου δυναμικού, αλλά και από πλευράς προετοιμασίας της ομάδος αφού οι παίκτες της «κατεβαίνουν» από Κυριακή σε Κυριακή στο γήπεδο, στο συγκεκριμένο παιχνίδι έβγαλε δύναμη, πάθος, παλικαριά, αυτοπεποίθηση, πάλεψε για τον βαθμό ή τους βαθμούς, τους επιζήτησε με κάθε τρόπο και στο τέλος έφυγε, πολύ ικανοποιημένη, με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η άποψη του ίδιου του Απόλλωνα

Αυτή η ομάδα φέτος θα μπορούσε να πετύχει πολλά πράγματα κατακτώντας ακόμα και το πρωτάθλημα. ! Δυστυχώς της γύρισαν τις πλάτες όλοι ! Η πλειοψηφία των φίλων της, αλλά κυρίως οι παράγοντες της. Παρ όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της κράτησαν και κρατούν ψηλά την σημαία και την αξιοπρέπεια αυτού του ιστορικού συλλόγου και σ΄ αυτούς και μόνο σ΄ αυτούς υποκλινόμαστε.
Σήμερα για μία ακόμη φορά όπως άλλωστε και σε κάθε αγώνα του ανεξαρτήτου τον στόχων του ο Απόλλωνας έπαιξε για την ιστορία του και έπαιξε μάλιστα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του. Σίγουρα ήταν καλύτερος από τους φιλόδοξους Μελισσιώτες και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και την νίκη.
Τελικά ένα πέναλτι που συζητείται αρκετά έκρινε ισόπαλο το αποτέλεσμα. Η ισοπαλία αυτή αλλάζει ως ένα βαθμό την κατάσταση στην κορυφή δίνοντας νέο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ Σ.): Καρακούτσης, Γαβριηλίδης, Ζαφειρίου, Τογρουζίδης (67ο Βεζυριανόπουλος), Μιχαηλίδης Πα. (82ο Αντωνιάδης), Τσιρακίδης, Καλφούτσος, Σκαπέρδας, Τσάλμας, Δημόπουλος, Παπαδόπουλος,
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ (ΝΤΙΜΤΣΟΥΔΗΣ Α.): Καραογλανίδης, Ραμπούσης (61ο Χ΄΄δάκης), Φουρεράι, Δουλκερίδης (46ο Σέλγκου), Φωστηρόπουλος, Βερβελές, Σερέτης, Μιχαηλίδης, Λιτοβολής (54ο Ρομάντζης), Τουλγαρίδης, Νιοράτζε (61ο Σιδηρόπουλος).

Πριν τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντα συμβούλου της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ Κυριάκου Γαλατιανού (Πλανητάρχη), ενώ στο γήπεδο οι άνθρωποι του Απόλλωνα έμπρακτα εθνικά ευαισθητοποιημένοι ανάρτησαν την ελληνική σημαία ως ένδειξη τιμής στον ήρωα πιλότο Γιώργο Μπαλταδώρο που σκοτώθηκε με την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους την περασμένη Πέμπτη. Αιωνία τους η μνήμη.

Γιάννης Μίγγας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου