Tuesday, 23 April, 2024

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 1-0

Έξαλλος ο Ολυμπιακός, επεισόδιο Μάριν-διαιτητή και μήνυση!
Πολλά παράπονα με τη διαιτησία του Κατσικογιάννη έχουν στον Ολυμπιακό.
Εκνευρισμός υπάρχει στον Ολυμπιακό για τη διαιτησία της Ριζούπολης. Οι Πειραιώτες ζητούν πέναλτι και κόκκινη κάρτα Χουάντερσον στη φάση του 9′, αλλά για χέρι εντός περιοχής του Κοντοέ στις καθυστερήσεις.
Για τις φάσεις αυτές έκανε αναφορά και ο Χρήστος Κόντης στη συνέντευξη Τύπου, ενώ υπήρξε και επεισόδιο ανάμεσα στον ρέφερι Κατσικογιάννη και τον Μάριν, με τον παίκτη να είναι έξαλλος μαζί του και να απειλεί με μήνυση επειδή τον έσπρωξε και τον έριξε στο χορτάρι στη φάση του πέναλτι στις καθυστερήσεις όταν και υπήρξαν διαμαρτυρίες.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς, ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουν να ξεφτιλίζονται! Για ακόμα μία εβδομάδα βλέπουμε αυτόν τον εξευτελισμό με την διαιτησία. Κάθε βδομάδα που περνάει πιστεύουμε ότι αποκλείεται να δούμε μεγαλύτερη ξεφτίλα. Δυστυχώς έχει και παρακάτω! Δεν εξετάζουμε τι κάνει το ποδόσφαιρο και ποιος παίζει καλά, ή ποιος μπορεί να παίξει καλύτερα. Αυτό που εξετάζουμε είναι το παραποδόσφαιρο. Αυτοί που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια και έχουν κάνει το ποδόσφαιρο βάλτο, φορώντας τον μανδύα της εξυγίανσης. Ο σημερινός διαιτητής πνίγηκε από το άγχος, γνωρίζοντας προφανώς ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλό αποτέλεσμα στην αρχή του αγώνα και έκανε αυτά που είδατε όλοι στο γήπεδο. Τέσσερα πέναλτι, δύο από τα οποία θα σφύριζε και ο χειρότερος εχθρός μας. Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ διαιτητή να χτυπάει ποδοσφαιριστή μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Θα κάνουμε όλες τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε. Χτίζουμε ήδη τον Ολυμπιακό της επόμενης ημέρας μια ομάδα που θα είναι πολύ καλύτερη και πρέπει όσοι αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο να αποφασίσουν να τελειώνουμε με το παραποδόσφαιρο».
Από την πλευρά του, ο Χρήστος Κόντης είπε:
«Σίγουρα ξεκινήσαμε με ένα γκολ από την πλευρά του Απόλλωνα που δυνάμωσε μία ομάδα που θέλει να μείνει κατηγορία. Μετά αντιδράσαμε και βγάλαμε φάσεις. Όταν όμως έχεις στο α’ μέρος καθαρή φάση που δεν δίνεται και το ίδιο και στο β’ μέρος, είναι πρόβλημα. Ο διαιτητής έσπρωξε τον Μάριν και προσπαθήσαμε να τον κρατήσουμε στο γήπεδο. Έγιναν πράματα και θαύματα. Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία, αλλά αυτό που γίνεται είναι τρομερό. Η πρώτη φάση του Χουάντερσον είναι κόκκινη κάρτα. Δεν παίρνουμε φάουλ και πέναλτι. Να παίρνουμε ό,τι αξίζουμε. Να μην παίρνουμε αυτά που δεν είναι. Εμείς λέμε να παίρνουμε ό,τι δικαιούμαστε. Σίγουρα αισθάνομαι πως δεν θα μας σέβονται. Δεν σέβονται τον Ολυμπιακό όταν σφυρίζουν έτσι. Να είναι να το πάρουμε. Να μην είναι να μην το πάρουμε», ανέφερε ο προπονητής των Πειραιωτών.
onsports

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου