Thursday, 25 April, 2024

Αποχαιρέτησε ο Ουάρντα τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Αιγύπτιος, ο οποίος αποχαιρέτησε μέσω Instagram την ομάδα και τους οπαδούς της ομάδας

Ο Ουάρντα δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του τον Ραζβάν Λουτσέσκου, παρά τις αρκετές ευκαιρίες που του δόθηκαν.
Αρκετοί οπαδοί του Δικέφαλου του Βορρά έχουν σπεύσει να αποχαιρετήσουν Αιγύπτιο, μέσα από τα social media. Επόμενος σταθμός του Ουάρντα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Ατρόμητος. Επίσημη ενημέρωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ δεν υπάρχει ακόμη, αλλά όπως όλα δείχνουν, οι τίτλοι τέλους ανάμεσα στις δυο πλευρές έπεσαν.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, πλήρωσε τις αντιδράσεις που είχε από το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς με τον Ρουμάνο τεχνικό να κάνει αρκετές φορές πίσω για το καλό της ομάδας. Όμως η κατάσταση ξέφυγε μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης όπου δεν ακολούθησε την αποστολή και ζήτησε άδεια για να πάει στην Αθήνα με ταξί.
Αναλυτικά το μήνυμα του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού στον λογαριασμό του στο Facebook:
«Για κάθε λεπτό που αγωνίστηκα, πάντα πάλευα για την φανέλα και αγωνιζόμουν για τους οπαδούς, για όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Σας αγαπώ όλους! Σας εύχομαι τα καλύτερα για το πρωτάθλημα και για το μέλλον».
to10

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου