Thursday, 28 March, 2024

Αλμωπός Αριδαίας-ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0

Λευκή ισοπαλία για τον Αλμωπό Αριδαίας απέναντι στην ομάδα του Λαγκαδά για την 9η αγωνιστική της Football League 2. Με τον καιρό να βοηθάει τις προσπάθειες των παικτών και να μην είναι βροχερός

οι δύο ομάδες πάλεψαν να παίξουν ποδόσφαιρο χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Έτσι, οι 200 και παραπάνω φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας δεν ανταμείφθηκαν και παρακολούθησαν ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι. Ο Αλμωπός δεν κινδύνεψε αμυντικά εκτός από μία φάση στο 72ο λεπτό όπου ο Μένιος απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Ζαγναφέρη. Κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα χωρίς μεγάλες ευκαιρίες που θα του έδιναν τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς. Η ευκαιρία που ξεχωρίζει είναι αυτή του Λάζαρου Ελευθεριάδη στο 83ο λεπτό όπου μετά από σέντρα του Κιουλτζόπουλου δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Αλμωπού την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Χαλκιδική για τον δύσκολο αγώνα με τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιχωρίου.
Διαιτητές: Τσιμεντερίδης, Πράχαλης και Βογδόπουλος
Οι συνθέσεις:
Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Κυριακίδης (62’ Ασλαμπάλογλου), Πολύζος (90’ Νικολίτσας), Σαμαρόπουλος, Τζιμογιάννης, Ελευθεριάδης Γ.(62’ Ξόμπλιος), Μεντής, Τσαβάρι (78’ Κιουλτζόπουλος), Μεντί, Ελευθεριάδης Λ., Αργυρίου.
ΑΠΕ Λαγκαδά: Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Τριανταφυλλίδης, Χατζηαθανασίου, Τσότρας (55’ Βόσδου), Σαμουηλίδης, Καραγκούνης, Πολυζωίδης, Ταχμαζίδης (87’ Πεχλιβανίδης), Κυζιρίδης, Αλμύρας (70’ Ζαγναφέρης).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου