Thursday, 28 March, 2024

Αλμωπός-Αγροτικός Αστέρας 3-0

Εύκολη νίκη για τον Αλμωπό απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα με σκορ 3-0 στο γήπεδο της Αριδαίας για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος

της Football League 2. Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και με παρουσία αρκετού κόσμου, ο Αλμωπός έκλεισε με νίκη την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του για το πρωτάθλημα καθώς απομένει το ματς κυπέλλου την Τετάρτη με τον Εδεσσαϊκό. Ο Αλμωπός απέδειξε την δύναμη της έδρας του για ακόμη μία φορά καθώς δεν έχει ηττηθεί από καμία ομάδα στην Αριδαία. Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη μπήκαν δυνατά στον αγώνα καθώς ήθελαν γρήγορα να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και στα πρώτα πέντε λεπτά ο Αλμωπός έδειξε τις διαθέσεις του με τις ευκαιρίες του Ελευθεριάδη Λ. και Κάρτζιου. Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε το γκολ για τον Αλμωπό με τον Αλέξη Μεντή μετά από καταπληκτική σέντρα του Λάζαρου Ελευθεριάδη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός μπήκε το ίδιο καλά και γρήγορα έκανε το 2-0 με τον Λάζαρο Ελευθεριάδη τελείωνοντας το ματς. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε και πάλι ο Αλέξης Μεντής στο 75ο λεπτό με πανέμορφο τελείωμα στη κίνηση διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Την τελευταία αγωνιστική, την επόμενη Κυριακή, ο Αλμωπός ταξιδεύει στα Γιαννιτσά για το φινάλε της σεζόν αφού πρώτα δώσει την μεγάλη μάχη με τον Εδεσσαϊκό την Τετάρτη στις 16:30 στο γήπεδο της Αριδαίας για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας.
Διαιτητές: Τζάμος, Σιδερίδης & Πραχαλής
Οι συνθέσεις
Αλμωπός Αριδαίας Μένιος, Ασλαμπάλογλου (74’ Λούτσης), Ελευθεριάδης Λ., (68’ Αργυρίου), Κάρτζιος, Ιωάννου (65’ Τσεκάι), Κιουλτζόπουλος, Κυριακίδης, Μεντής, Προύντσης, Στογιαννίδης, Τζιμογιάννης.
Αγροτικός Αστέρας Κάμπας, Χειριτράντας, Κυριαλάνης, Μήτογλου, Παπακωνσταντίνου, Χρήστου (87’ Σαγινίδης), Σουλίδης (61’ Τζελίδης), Καπρέτσος (83’ Μπουκάνης), Ζιγκερίδης, Αμαραντίδης, Παπαοικονόμου (69’ Μπαβέλης).
Δείτε τις φάσεις & τα γκολ του αγώνα εδώ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου