Friday, 26 April, 2024

ΑΑ Γιαννιτσών – Εδεσσαϊκός 5 – 1

Μετά το χαστούκι της πρώτης αγωνιστικής η ΑΑ Γιαννιτσών Κ17 ξέσπασε στον ΕδεσσαΪκό Κ17 με ένα κρεσέντο 5 γκολ και μια σχετικά καλή θα έλεγα απόδοση.
Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τον Εδεσσαϊκό που στο 4 λεπτό μετά από ένα γέμισμα αφύπνισε στην άμυνα της ΑΑΓ τον σύνδρομο της αναποφασιστικότητας (γιατί να διώξω εγώ, να διώξεις εσύ, γιατί εγώ, ας διώξει ο άλλος, γιατί να διώξει ο άλλος ας διώξει ο παρ’ άλλος κοκ).


Λίγο όμως οι φωνές του προπονητή, λίγο ο εγωισμός ορισμένων παικτών έβγαλαν από τον λήθαργο όλες τις γραμμές και η μηχανή άρχισε να κινείται αρχής γενομένης από το κέρδισμα των μονομαχιών στο χώρο του κέντρου που επεκτάθηκε και στα άκρα με αποτέλεσμα να αυξηθεί η πίεση στο πρώτο ημίχρονο τόσο που το γκολ, ήταν θέμα χρόνου.
Αφού χάθηκαν ουκ ολίγες ευκαιρίες τελικά ήρθε το γκολ του 1-1 με τον Σαρρή Β. μετά από ένα έξοχο πλασέ σε αντεπίθεση που κύλισε γρήγορα και βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα του Εδεσσαϊκού.
Με την πίεση να συνεχίζεται ο «Παπ» (Παπαδόπουλος Χ.) κέρδισε μετά από ανατροπή πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος με επιτυχία κάνοντας το 2 – 1.


Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Κώστας Χ. (τ/φ) αποσόβησε το γκολ της ισοφάρισης με έξοχη επέμβαση και έτσι πήγαμε στο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος το τρένο που συνέχισε να ρολάρει πλέον λίγο πιο κανονικά και κυριαρχώντας στο κέντρο, δημιουργούσε ευκαιρίες μια από της οποίες έδωσε στον Συμεωνίδη Σ. την ευκαιρία να κάνει με υπέροχο σουτ το παρθενικό του γκολ σε επίσημο αγώνα με την ΑΑΓ κάνοντας το 3-1.


Το 4-1 έγινε από τον επανακάμψαντα για πρώτη φόρα, μετά την χειρουργική του επέμβαση, Πολυχρονόπουλο, ο οποίος γονάτισε και ευχαρίστησε συμπαίκτες γη και ουρανό για την επιτυχή επάνοδο του.(μεγάλη η ανακούφιση του για το ότι δεν είχε ενοχλήσεις).
Το κερασάκι στην τούρτα το κράτησε για το τέλος πάλι ο Σαρρής Β. με ένα όμορφο γκολ ανεβάζοντας και κλείνοντας το σκορ στο 5-1.
Άτυχοι της παρτίδας οι Σαλονικίδης Γ. που στην αρχή ακόμα του αγώνα αποχώρισε τραυματισμένος (διάστρεμμα) και ο Αμανατιάδης Δ. που είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Περαστικά και στους δυο.
Η αντίπαλος ομάδα του Εδεσσαϊκού πάλεψε και προσπάθησε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα που λόγω ατυχίας η αστοχίας δεν επετεύχθη. Ο πρόεδρος της ΑΑΓ στο τέλος της συνάντησης ευχαρίστησε τα παιδιά του Εδεσσαϊκού για το καθαρό τους παιχνίδι και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου