Saturday, 20 April, 2024

Ήττα Αλμωπού 3-0 επί της Τρίγλιας

Την ήττα γνώρισε ο Αλμωπός στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2 με αντίπαλο την Τρίγλια στο γήπεδο της ομάδας της Χαλκιδικής με σκορ 3-0

Ο Αλμωπός είχε σε κακή μέρα αρκετούς παίκτες και δεν κατάφερε να αντισταθεί στην τοπική ομάδα της Χαλκιδικής που έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα. Ο Αλμωπός συνεχίζει με ακόμη μία “έξοδο” την ερχόμενη Κυριακή με την ομάδα των Κουφαλίων εκτός έδρας και ευελπιστέι στη νίκη ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Οι συνθέσεις:
ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Παλαβράκης, Ζώτος, Προκοπίου, Μπέσσας, Μιλκούδης, Μουτζίκος (85’ Μενιγκάλι), Σουάνης (70’ Μπάλας), Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος (83’ Καρατζάογλου), Λιόνης, Ντούνγκα (73’ Μαλακασιώτης).
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Σαϊνατούδης (46’ Μούλας), Τζημογιάννης, Σαμαρόπουλος (64’ Κυριακίδης), Ελευθεριάδης Γ. (54’ Πολύζος), Μεντής, Ξόμπλιος, Ελευθεριάδης Λ., Ασλαμπάλογλου, Στογιαννίδης (46’ Μουσόνι).


Ο Coach του Αλμωπού μετά την ήττα δήλωσε στο liganews.gr :
«Όταν δέχεσαι τρία γκολ δεν μπορείς να λες ότι μπορούσες να ήλπιζες σε κάτι άλλο. Συγχαρητήρια στην Τρίγλια και στον κ. Γεωργιάδη για τη νίκη, η οποία ήταν δίκαιη νίκη όπως εξελίχθηκε το ματς. Για εμάς, η ήττα είναι ήττα. Ευτυχώς η σφαλιάρα αυτή ήρθε νωρίς, ώστε να προσγειωθούμε και να ταρακουνηθούμε για τη συνέχεια, η οποία θα είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες. Το Πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο και η ομάδα με τη μεγαλύτερη σταθερότητα θα διεκδικήσει τους στόχους της. Για εμάς ήταν μια κακή μέρα για όλη την ομάδα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την προσπάθεια του αντιπάλου. Οι αιτίες είναι πολλές και δεν χρειάζεται να τις αναφέρουμε. Από τη στιγμή που δέχεσαι τρία γκολ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προβληματιστείς και να κοιτάξεις την επόμενη μέρα», δήλωσε ο προπονητής του Αλμωπού.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου