Saturday, 20 April, 2024

Έφτασε η μεγάλη μέρα του τελικού στο Μαυροβούνι

Η κυπελλούχος Πέλλας, Δόξα Μαυροβουνίου φιλοξενεί την μεγάλη έκπληξη της φετινής χρονιάς, Δόξα Μελισσίου, στις 17:00 με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για την τελική επικράτηση.

Η γηπεδούχος Δόξα θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας που κέρδισε την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και να φτάσει στην νίκη που θα της δώσει και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Από την άλλη η ομάδα του Μελισσίου θα κατέβει με σκοπό να χαλάσει το πάρτυ του Μαυροβουνίου και να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τη νίκη σήμερα.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την προκήρυξη ο αγώνας είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν δεν έχουμε νικητή ούτε τότε θα έχουμε διαδικασία πέναλτι. Αν τελικός νικητής του αγώνα είναι η Δόξα Μαυροβουνίου θα πάρει την άνοδο για την Γ’ Εθνική, αν κερδίσει η ομάδα του Μελισσίου τότε θα πραγματοποιηθεί επαναληπτικός αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο για να μάθουμε τελικά ποια από τις δύο ομάδες θα πανηγυρίσει την άνοδο.

Όσοι δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε στο γήπεδο μην ανησυχείτε, το Σέντρα Πέλλας είναι εδώ για εσάς, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αγώνα είτε μέσω του live score που θα έχουμε, είτε να συνδεθείτε με το Σέντρα Πέλλας web radio και να ακούσετε όλα όσα συμβαίνουν στο γήπεδο με περιγραφή του Γιάννη Μίγγα και του Γιώργου Χατζηχρήστου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου