Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Άρης: «Κίτρινο»… πάρτι από 20.000 οπαδούς για το 2-0 την ΑΕΛ

Απόψε ο οπαδοί του Άρη μετέτρεψαν το Καυτανζόγλειο σε… Χαριλάου, καθώς περισσότεροι από 20.000 συνέρρευσαν για να παρακολουθήσουν το ματς με την ΑΕΛ

Μάλιστα αρκετοί εξ αυτών μπήκαν αφότου το παιχνίδι είχε αρχίσει, καθώς λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης στους γύρω δρόμους επικρατούσε ένα απίστευτο κομφούζιο στην περιοχή.


Τέλος καλό όλα καλά όμως για τον Θεό του πολέμου, που επικράτησε 2-0 των Θεσσαλών και έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα. Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το ματς της Θεσσαλονίκης με τους οπαδούς να δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα και να πανηγυρίζουν έξαλλα μαζί με τους παίκτες και τον Πάκο Ερέρα τη νέα πολύτιμη νίκη της ομάδας τους.


Ο Άρης βασίστηκε σ’ ένα εκρηκτικό τετράλεπτο και επικράτησε της Λάρισας με 2-0 στο Καυτανζόγλειο μπροστά σε περίπου 18.000 φίλους του. Χαμζά Γιουνές και Νικολάς Ντιγκινί ξεκλείδωσαν την άριστα στημένη άμυνα της Λάρισας η οποία προσπάθησε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με άδεια χέρια.
ΑΡΗΣ (Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μπάσα, Ματίγια(81’ Μενέντεζ), Ντιγκινί(77’ Κολάσο), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα(84’ Ναζλίδης), Γιουνές
ΛΑΡΙΣΑ (Αντωνίου): Κρίστιανσον, Γκοίκοβιτς, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς(76’ Αμπντάλα), Πίτι, Σαχίτι(46’ Καρανίκας), Κούνιτς(64’ Νούνιτς).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου