Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Παρουσία του Νίκου Γκάλη το φιλικό του Άρη για τον φίλαθλο Δημήτρη

Παρουσία του Νίκου Γκάλη θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Ερμή Λαγκαδά την Τετάρτη (20/2), στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του φίλου της ομάδας, Δημήτρη.
Ο Άρης θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Ερμή Λαγκαδά την Τετάρτη (20/2, 18:00), προκειμένου να βοηθήσουν οικονομικά τον οπαδό της ομάδας, Δημήτρη, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Κάλεσμα στους φίλους της ομάδας για το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον Ερμή Λαγκαδά (20/02, 6 μ.μ.) απηύθυνε ο Ερασιτέχνης.
Φιλικό αγώνα μπάσκετ με τον Ερμή Λαγκαδά (20/02, 6 μ.μ.) διοργανώνει ο Άρης για την οικονομική στήριξη του άτυχου φιλάθλου της ομάδας, Δημήτρη. Ο Ερασιτέχνης ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ότι κουπόνια για το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμα στο κυριακάτικο ματς του Κλεάνθης Βικελίδης με τον Πανιώνιο (17/02, 6 μ.μ.) και τη μέρα διεξαγωγής του φιλικού στο Nick Galis Hall, ενώ ήδη διατίθενται από όλους τους συνδέσμους.
Η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης αναφέρει:
«Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:00 στο “Nick Galis Hall” θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας ΑΡΗΣ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ για την ενίσχυση του φιλάθλου του Συλλόγου μας, Δημήτρη.
Όλοι μια γροθιά για να γυρίσει γρήγορα κοντά μας ξανά ο Δημήτρης!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου