Thursday, 28 March, 2024

Πανελλήνιοι στίβου Εφήβων – Νεανίδων στα Τρίκαλα. Συμμετοχές από Συλλόγους της Πέλλας

Στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα Κ20, Εφήβων-Νεανίδων στο οποίο σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής

αναμένεται να δώσουν το παρόν 388 έφηβοι και 421 νεάνιδες από 130 Συλλόγους της χώρας μας.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου δεν θα διεξαχθούν αγωνίσματα λόγω τροποποίησης του προγράμματος. Αυτό επισύρει αλλαγές στην διεξαγωγή των αγωνισμάτων τα οποία θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου αλλά και ως προς τις συμμετοχές όσων ΘΑ μπορούσαν να λάβουν μέρος χωρίς προϋποθέσεις (όρια) την πρώτη ημέρα. Για το λόγο αυτό δημοσιεύετε κατάλογος με τους αθλητές και αθλήτριες που σύμφωνα με τον κανονισμό δεν μπορούν να αγωνιστούν. Αυτό δεν θα ισχύσει (πάντα σύμφωνα με τον κανονισμό) για την δεύτερη ημέρα.
Το πρωτάθλημα αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού περίπου ένα μήνα μετά θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας στο Τάμπερε της Φινλανδίας (10-15 Ιουλίου) και έτσι θα υπάρξει έντονος συναγωνισμός για τη νίκη αλλά και την επίτευξη ορίων στα αγωνίσματα που θα οδηγήσουν στο μεγάλο ραντεβού όσων βέβαια ακόμη δεν έχουν επιτύχει.
Τα τελευταία χρόνια ο ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της άμεσης πληροφόρησης σχετικά με την αγωνιστική δραστηριότητα, θα μεταδώσει σε ζωντανή σύνδεση μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας το πρωτάθλημα από τα Τρίκαλα και τις δύο ημέρες σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.
Το αντίστοιχο πρωτάθλημα το 2017 είχε φιλοξενήσει η πόλη της Κατερίνης και επίσης είχε μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση με τεράστιο ενδιαφέρον από τους φίλους του στίβου αφού το παρακολούθησαν συνολικά 28.800!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου