Wednesday, 24 April, 2024

Ο Φιλανθρωπικός αγώνας ΠΑΟΚ Αλμωπίας – Εκλεκτών Αλμωπίας, για την 11 μηνών Χρυσοβαλάντω

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στο γήπεδο Τσακώνων Αλμωπίας μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ Αλμωπίας – Εκλεκτών Αλμωπίας, πραγματοποιήθηκε για τη μικρή Χρυσοβαλάντω

που έχει γεννηθεί την 01/12/2017, διαγνώσθηκε πρόσφατα (3/11/2018) ότι πάσχει από συγγενή στένωση της τραχείας που οφείλεται σε πλήρεις τραχειακούς δακτυλίους και συνοδό αγγειακό δακτύλιο. Αυτό προκαλεί στένωση της τραχείας του παιδιού κατά 70%. Πρόκειται για μια πολύ σπάνια και ιδιαίτερα σοβαρή συγγενή δυσπλασία της τραχείας και των μεγάλων αγγείων που δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα, παρά μόνο σε επιλεγμένα κέντρα του εξωτερικού και πρόκειται να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο Λονδίνο.


Διαιτητής ο Γιώργος Μιχαηλίδης με βοηθούς τις επόπτριες Σοφία Αμαξοπούλου και Δήμητρα Μιχαηλίδου.


Οι chef του ΙΕΚ Αριδαίας φρόντισαν για τα εδέσματα του μπουφέ.


Το παρόν έδωσαν και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.


Για την ιστορία τα αποτελέσματα των αγώνων:
ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ – ΠΑΟΚ 3 – 5


Για την ιστορία σκόραραν για τους Εκλεκτούς Αλμωπίας οι Νίκος Τσολερίδης (6’-71’) και Μανώλης Κοβάτσης (58’), ενώ για τον ΠΑΟΚ οι Λάζαρος Τανταλίδης (17’-64’-89’), Χρήστος Αλιβάνογλου (78’) και Γιώργος Τουρσουνίδης (84’ πεν)


ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Βασίλης Σαμαράς): Παντελίδης, Σέλκος Γ., Τανούρης, Σαμαράς, Μπογδάνης, Παπανδρέου. Μυλόπουλος, Τρύπκος, Τσολερίδης Θ., Παπαδόπουλος,Τσολερίδης Ν., Αγωνίστηκαν και οι Σέλκος Χ., Κοβάτσης, Παρτσανάκης, Ζαχαράκης, Ρούσσης, Μίλης.
ΠΑΟΚ (Χρήστος Τερζανίδης): Αργυρόπουλος, Βουτσιάς, Αργυρίου, Χασιώτης, Μαλιούφας, Μπορμπόκης, Νάστος, Τουρσουνίδης, Τανταλίδης, Αλεξανδρίδης, Καραγεωργίου. Αγωνίστηκαν και οι Γουρτσελίδης, Αλιβάνογλου, Κωνσταντινίδης, Σερασίδης, Παυλούδης, Στιψιανός, Κουκίδης.
*foto προμάχοι νέα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου