Thursday, 28 March, 2024

Ο Γιώργος Κρυωνάς από τα Γιαννιτσά, στο Ευρωπαϊκό kettlebell Πρωτάθλημα 2019

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα kettlebell 2019 διεξάγεται στη χώρα μας, στην Αθήνα, και ο εκπαιδευτής-γυμναστής Γιώργος Κρυωνάς από τα Γιαννιτσά

είναι ο μοναδικός που συμμετέχει από την Πέλλα με την ομάδα του.


ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ -ΡΩΣΙΑ -ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ -ΟΥΚΡΑΝΙΑ -ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ -ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ -ΕΛΛΑΔΑ.
Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνιου με Kettlebell IKMF διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα και αναμένεται να προσελκύσει τους καλύτερους Ευρωπαίους αθλητές σε αγώνες kettlebell μεγάλης διάρκειας.
Τα kettlebell ή δράμια έχουν γίνει ιδιαίτερα ένα ιδιαίτερα δημοφιλές όργανο γυμναστικής τα τελευταία είκοσι χρόνια, χάρη στην ένταξή τους στις μεθόδους προπόνησης του Crossfit. Το Kettlebell Sport είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα αντοχής στην Eυρώπη σήμερα. Πρόκειται για ένα άθλημα αντοχής και δύναμης, όπου ο νικητής ανακηρύσσεται με βάση το μέγιστο αριθμό επαναλήψεων που μπορεί να εκτελέσει σε μία από τέσσερις αγωνιστικές άρσεις (ζετέ, αρασέ, ημι-αρασέ, επολέ-ζετέ) μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Οι αγώνες της IKMF είναι διάρκειας 30 λεπτών (Ημιμαραθώνιος) και 60 λεπτών (Μαραθώνιος). Για να είναι έγκυρη μία προσπάθεια, ο αθλητής δεν πρέπει να ακουμπήσει το βάρος κάτω μέχρι τη λήξη του προκαθορισμένου χρόνου!
Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αθήνας, την Πέλλα θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Κρυωνάς. Tο Σάββατο όλη η Ελληνική αποστολή για δηλώσεις συμμετοχής και ζύγιση, στις 8:00 το πρωί στο SPORT CAMP LOUTRAKI.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου