Tuesday, 16 April, 2024

Οριστικά πρωταθλήτρια η ΑΕΚ

Μετά την Επιτροπή Εφέσεων και το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε σήμερα, Πέμπτη την προσφυγή του ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Τούμπα
Στην εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΟΚ για την τιμωρία που είχε επιβληθεί από την Επιτροπή Εφέσεων, το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την έφεση του «δικέφαλου του Βορρά».
Αυτό σημαίνει πως ισχύει η αρχική ποινή του ΠΑΟΚ, δηλαδή αφαίρεση 3 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο, κατοχύρωση του αγώνα υπέρ της ΑΕΚ, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 63.000 ευρώ.
Έτσι η ΑΕΚ θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2018 στην αναμέτρηση του Σαββάτου (5/5) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.
Η απόφαση θεωρείται τελεσίδικη και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προσφύγει στο CAS.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε τα εξής, σχετικά με την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Lubos Michel, Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Κηρύσσει απαράδεκτη την προσφυγή όσον αφορά τον προσφεύγοντα Lubos Michel. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει ουσιαστικά την κρινόμενη προσφυγή ως προς τους λοιπούς διαδίκους».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου