Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νέο γήπεδο Τούμπας: Δεν γίνεται, βρήκαμε… αρχαία!

Επειδή το Υπερταμείο δεν δίνει τα 7 στρέμματα, στον ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν τη λύση: Αρχαία στο υπέδαφος!!!
Με τη Μακεδονία, όλα καλά στους ΠΑΟΚτσήδες. Κατάπιαν τη γλώσσα τους για χάρη του Ιβάν, ούτε πορείες, ούτε συλλαλητήρια.
Ποια Μακεδονία, τώρα. Τελειωμένη υπόθεση είναι. Μόνο ο Ζαγοράκης από τους επιφανείς ΠΑΟΚτσήδες έκανε δηλώσεις ότι με τη συμφωνία των Πρεσπών παραχωρείται εθνότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς.
Όλοι οι άλλοι, τουμπέκα οι άλλοι… Αλλού είναι το θέμα μου σήμερα. Με το γήπεδο, τη νέα Τούμπα, το στολίδι των 40.000 θέσεων, τι γίνεται;
Μάρτης μήνας είναι κι από τον Νοέμβριο τον περασμένο έχουμε ν’ ακούσουμε κουβέντα. Κανένας δεν ασχολείται. Αφού δεν ασχολείται ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ασχολείται κανένας και το Σαββιδοτεχνείο έπαθε αφωνία.
Όλοι το ’χουνε σίγουρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τη φτιάξει την Τούμπα. Μάλιστα. Καλά κάνουνε και το πιστεύουνε, σου λέω εγώ. Τόσα πράγματα έχει φτιάξει με το στόμα ο Αλέξης, θα τη φτιάξει και την Τούμπα.
Να έχουμε και το καλό ρώτημα: Τι έγινε μ’ εκείνα τα επτά στρέμματα, που ο Αλέξης τα έβαλε στο Υπερταμείο, ενέχυρο στους ξένους δανειστές; Τα πήρε πίσω; Δεν νομίζω. Άπαξ κι έβαλες την υπογραφή του, πάει και τελείωσε. Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω.
Ο Αλέξης την έβαλε για 1.119 ακίνητα του Δημοσίου. Και πάει ο Πάνος ο Καμμένος για να το παίξει καλό παιδί και δίνει 29 στρέμματα στον ΠΑΟΚ να χτίσει τη νέα Τούμπα.
Τα επτά, όμως, έχουν παραχωρηθεί στο Υπερταμείο (ΚΑΕΚ 190446304020/0/0) με αύξοντα αριθμό 6314. Κι ο Τσακαλώτος έχει καιρό τώρα να φορέσει το κασκόλ του ΠΑΟΚ και να πάει στην κερκίδα.
Κι αν εγώ κάνω λάθος, να βγει σήμερα ο υπουργός των Οικονομικών και να πει πού ακριβώς βρίσκεται το έργο με τη νέα Τούμπα. Όχι κουβέντες παραμύθι. Κανονικά, με στοιχεία να βγει να μιλήσει ο Ευκλείδης.
Ότι η πορεία των εργασιών βρίσκεται σ’ αυτό το σημείο. Να ξέρει κι ο λαός του ΠΑΟΚ τι να περιμένει. Σιγά, όμως, που θα κάτσει ν’ ασχοληθεί ο Ευκλείδης με το γήπεδο της Τούμπας. Έχει άλλα προβλήματα στο κεφάλι του, πώς να σώσει την Ελλάδα, πώς θα πει το «ναι» σε ό,τι του ζητάνε οι ξένοι.
Άπαξ και δεν γίνει τίποτα με την Τούμπα, να πάρει δηλαδή κι αυτά τα επτά στρέμματα για να μπορέσει ο Ιβάν να κάνει δουλειά, το ’χουνε έτοιμο το παραμύθι στον ΣΥΡΙΖΑ κι άκου το από τώρα. Θα πούνε ότι κάτω από την Τούμπα υπάρχουν αρχαία.
Αυτό συζητήθηκε. Να πούνε ότι υπάρχουν αρχαία, οπότε τελειώνει το παραμύθι. Διότι άπαξ και μπλέξεις με την αρχαιολογική υπηρεσία, δεν έχει εκεί «βάλε την υπογραφή σου και καθαρίσαμε». Τώρα, θα πεις ότι άπαξ και πωλείται η ίδια η Ελλάδα, θα κωλώσουνε αυτοί να θάψουνε τα αρχαία; Άλλη κουβέντα είναι αυτό.
Κι ο Giorgis δεν ποστάρει τίποτα στο instagram για τη νέα Τούμπα. Έχει άλλες δουλειές πιο σοβαρές αυτόν τον καιρό. Πλακώνεται με τους Ολυμπιακούς στο instagram. Μιλάμε ότι το παιδί έχει ξεφύγει.
Του κάνανε tag κάτι γαύροι κι άρχισε το μπινελίκι. «Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι πουλάνε αυτά τα κύπελλα στα σούπερ μάρκετ, αν είσαι έξυπνος αρκετά, βάλτα στον κ@λ$ σου». «Πήγαινε γ@μ# την αδερφή σου…».
«Σας γράφω όλους, απλώς βαριόμουν και δεν είχα τίποτα να κάνω, έτσι αποφάσισα να σπάσω πλάκα με όλους σας εδώ». «Πάρτε visa κι ελάτε», κι άλλες τέτοιε παπαριές έγραψε ο Giorgis.
Ο οποίος Giorgis είναι θεσμικό πρόσωπο. Έτσι τον γράφουνε. Κι ο ΠΑΟΚ, Οργανισμός. Έτσι τον γράφει το Σαββιδοτεχνείο. Τώρα τι Οργανισμός είναι αυτός δεν το λένε… Σχολικών κτιρίων; Οικοδομών; Τον καταλαβαίνω, όμως, τον Γιωργάκη. Ξέρεις τι είναι να ξυπνάς το πρωί και να μην ξέρεις τι να κάνεις;
Τρέλα σε βαράει στο κεφάλι. Ο Giorgis τα έχει λύσει όλα του τα προβλήματα και γι’ αυτό τη ρίχνει στο instagram, για να νομίζει ότι κάτι κάνει κι αυτός σ’ αυτή την κοινωνία.
Ο «Dinho» και το πρωτάθλημα «χάπι» λησμονιάς
Ένας Ελληνονορβηγός, «Dinho» υπογράφει στο Twitter, κάνει πλάκα στον ΠΑΟΚ με τη νέα Τούμπα. Πόσταρε δύο φωτογραφίες, πώς θα είναι το γήπεδο μόλις γίνει. Μιλάμε για γήπεδο κουκλί σκέτο. Πώς διέρρευσε αυτό το πράγμα στον Ντίνιο;
Το είδανε αυτό στο Σαββιδοτεχνείο και κερώσανε. Πώς, σου λένε, χάσαμε εμείς τέτοια είδηση; Χτύπησαν διάφορα τηλέφωνα κυρίως στον ινστρούχτορα Κυριάκο Κυριάκο και πήραν τις εντολές. Δεν ασχολήθηκαν.
Θα τους είπε ο Κυριάκος ότι τους πήρανε στο ψιλό με τη νέα Τούμπα, που όπως θα διαβάσετε στη διπλανή στήλη έχει θέματα με το Υπερταμείο κι ο Τσακαλώτος δεν βγάζει άχνα.
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα πούνε ότι υπάρχουν θαμμένα αρχαία από κάτω, οπότε θα καθυστερήσει το έργο. Ποια Τούμπα, όμως, σοβαροί να είμαστε. Ο ΠΑΟΚ παίρνει πρωτάθλημα. Όλα ξεχνιούνται μ’ ένα πρωτάθλημα. Και η νέα Τούμπα. Εδώ ξεχάστηκε ολόκληρη Μακεδονία και δεν θα ξεχαστεί η νέα Τούμπα;
iapopsi.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου