Tuesday, 19 March, 2024

ΦΟ Αριδαίας: Άνοδος στη Γ’ Εθνική!

Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς, μπροστά στο γεμάτο από κόσμο ΔΑΚ «Βικέλας», ο ΦΟ Αριδαίας επικράτησε με 70-68 των Αετών Βέροιας και κατέκτησε το πρωτάθλημα!
Η ομάδα του Παναγιώτη Βάτση κατάφερε να «σπάσει» την κακοδαιμονία των τελευταίων ετών και να πετύχει τον φετινό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ Εθνική.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από νωρίς στην αναμέτρηση, αύξησαν τη διαφορά στο +14 του πρώτου μέρους, όμως η ομάδα της Ημαθίας άλλαξε τη ροή του αγώνα και με εντυπωσιακό σερί, ισορρόπησε το ματς, φτάνοντας στο -1 της τρίτης περιόδου.
Το τέταρτο δεκάλεπτο κινήθηκε στην κόψη του ξυραφιού και στα τελευταία δευτερόλεπτα, το τρίποντο του Πέτκου ήταν αυτό που έβαλε τον ΦΟΑ μπροστά στο σκορ και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, καθώς η διπλή προσπάθεια των Ιωσηφίδη και Χατζηχαρίση στα τελευταία σουτ, δεν βρήκαν στόχο.


Ακολούθησε η απονομή του τροπαίου από την ΕΚΑΣΚΕΜ, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους «κιτρινόμαυρους», ενώ πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και οι Αετοί, που παρά το γεγονός πως ήταν νεοφώτιστοι, πάλεψαν μέχρι τέλους για το ακατόρθωτο!
Διαιτητές: Ευφραιμίδης – Ταρενίδης Κ.
Δεκάλεπτα: 14-21, 28-42, 55-56, 68-70.
Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 4, Χρήστου, Κασάπης 5 (1), Παπαδόπουλος Δ. 9 (3), Γκεκόπουλος 12, Χατζηχαρίσης 22 (3), Χρυσάφης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Ι. 3, Ιατρού, Ιωσηφίδης 13 (1).
ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Κανονίδης, Βασίλογλου, Πέτκος 17 (3), Τοπαλίδης 13 (2), Υποδηματόπουλος, Νταούτι, Παπαβράαμ 2, Αβραμίδης 9 (3), Κληντσάρης, Μακρόπουλος 10, Στρέπκος 17, Ζέρζης 2.
katerinisport.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου