Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νίκες για το Μίνι 1 και το Προμίνι του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 1/04/2018 στο Δ.Α.Κ. Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» τα παιχνίδια της 3ης Αγωνιστικής των τουρνουά Μίνι και προμίνι που διοργανώνει η ΕΚΑΣΚΕΜ
Η ομάδα Μίνι 1 (2004) του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών αγωνίστηκε με την ομάδα του ΑΟΚ Γουμένισσας σε ένα όμορφο αλλά και δύσκολο αγωνιστικά παιχνίδι που το τέλος του, βρήκε νικήτρια την ομάδα των Γιαννιτσών με σκορ 53-48.
Η ομάδα Προμίνι (2005) του συλλόγου των Γιαννιτσών αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «Φιλίππου Ν. Πέλλας την οποία και νίκησε με σκορ 46-14.


Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο προπονητής των τμημάτων υποδομής των Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:
Δημήτρης Κυριαζής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που πήραν μέρος και στα δύο παιχνίδια, και έδωσαν πραγματικά των καλύτερο τους εαυτό, αφήνοντας πολύ όμορφες εντυπώσεις. Δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν ποτέ σχόλια για τα παιχνίδια αυτών των ηλικιών. Αυτή την αρχή έχουμε σαν ακαδημία. Δεν υπάρχουν δυνατοί και αδύνατοι. Πρώτα από όλα σε αυτές τις ηλικίες μας ενδιαφέρουν τα παιδιά, η προσωπικότητα τους, που σε αυτή την ηλικία διαπλάθεται και μετά η χαρά που μπορούν να πάρουν παίζοντας basketball.


Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς όλων των αθλητών μας, που είναι πάντα δίπλα μας όχι μόνο σαν παρουσία στα παιχνίδια, αλλά και στον τρόπο σκέψεις και λειτουργίας της ακαδημίας μας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου