Friday, 29 March, 2024

Νέα του ΓΑΣ Έδεσσας

Νέα του ΓΑΣ Έδεσσας

Συγχαρητήρια συνεχίζονται να δέχονται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΑΣ Έδεσσας, για την διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα με τους Έλληνες Βετεράνους Καλαθοσφαίρισης. Το Δ.Σ. του ΓΑΣ που αποτελείται από τους κ. Σκαλιδάκη (Πρόεδρο), κ. Αλεξίου (Αντιπρόεδρο), κ. Καφετζή (Γ. Γραμματέα), κα. Βάσιου (Ταμία), κ. Ψαρίκογλου (μέλος), κ. Ουτουντζίδη (μέλος), κ. Μποζίνη (μέλος), δούλεψε σε εντατικούς ρυθμούς περίπου 1,5 μήνα ώστε να έχει επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση. Πράγματι ο φιλανθρωπικός αγώνας του ΓΑΣ Έδεσσας με τους Έλληνες Βετεράνους Καλαθοσφαίρισης ήταν απολαυστικός, με τους βετεράνους να προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα, δίνοντας χαρά σε μικρούς αλλά και μεγάλους, που είδαν από κοντά τα μπασκετικά τους ινδάλματα.

Για την ενημέρωση του κόσμου «κόπηκαν» 517 εισιτήρια και εισπράχτηκαν 2.585 ευρώ. Ακόμη στον τραπεζικό λογαριασμό συγκεντρώθηκαν αλλά 160 ευρώ. Συνολικά 2.745 ευρώ βρίσκονται στην διάθεση της οικογένειας του μικρού Γιώργου-Παναγιώτη, ώστε να χρησιμοποιηθούν για την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού. Ήδη το Δ.Σ. συναντήθηκε με την οικογένεια του μικρού Γιώργου-Παναγιώτη και έθεσε στη διάθεση της το παραπάνω ποσό.

Φιλικοί αγώνες της Ακαδημίας του ΓΑΣ με τον Ζαφειράκη

Την Ακαδημία του Ζαφειράκη Νάουσας υποδέχτηκε την Κυριακή 24/5 στο ΔΑΚ Έδεσσας ο ΓΑΣ Έδεσσας. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες των δύο συλλόγων, παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο θέαμα και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς τους που έδωσαν δυναμικό παρόν στην κερκίδα.

Ήταν η πρώτη φορά που η Ακαδημία του ΓΑΣ Έδεσσας μπόρεσε να φιλοξενήσει για φιλικούς αγώνες άλλη Ακαδημία, καθώς όσες φορές προσπάθησε κάτι ανάλογο στο γήπεδο υπήρχαν επίσημοι αγώνες. Νομίζουμε ότι πρέπει αθλητικά σωματεία και ο Δήμος Έδεσσας, να αρχίσουν να σχεδιάζουν την δημιουργία ενός καινούργιου σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου που να καλύπτει τις ανάγκες της πόλης μας.

Συνεχίζονται οι προπονήσεις του Ανδρικού τμήματος

Συνεχίζονται οι προπονήσεις του Ανδρικού τμήματος σε ρυθμούς συντήρησης, με τον προπονητή Γιώργο Σταυρόπουλο να  ετοιμάζει τα σχέδια του για την χρονιά. Ήδη στον σύλλογο βρίσκονται οι πινάκες αθλούμενων μελών για την περίοδο 2015-16 από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, καθώς και ο κανονισμός μεταγραφών για την νέα αθλητική χρονιά.

Σύμφωνα με τον παραπάνω κανονισμό οι ελεύθερες μεταγραφές, η μεταγραφές προσωρινής διάρκειας, οι μεταγραφές χωρίς την συγκατάθεση του σωματείου κλπ, ορίζονται το χρονικό διάστημα 15-25 Ιουνίου. Οι μεταγραφές αποδεσμευθέντων αθλητών ορίζονται το χρονικό διάστημα 1-10 Ιουλίου. Τέλος το διάστημα 26-30 Ιουνίου τα σωματεία πρέπει να υποβάλουν τους πινάκες αθλούμενων μελών για την περίοδο 2015-16 στην ΕΟΚ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου