Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μπάσκετ: Τελικός ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών από τον Ολυμπιακό

Άδοξο τέλος είχε ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αφού ξεκίνησε μεν αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!
Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, κι ενώ οι «πράσινοι» προηγούνταν με 40-25, οι άνθρωποι της πειραϊκής ομάδας επικοινώνησαν με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι έδωσαν εντολή να μη βγουν οι παίκτες στο γήπεδο, διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για τη διαιτησία των Αναστόπουλου, Παναγιώτου και Μάνου.
Οι ρέφερι ανέμεναν την επιστροφή των φιλοξενούμενων στον αγωνιστικό χώρο εντός του προβλεπόμενου χρόνου και ακολούθως έκλεισαν το φύλλο αγώνα, επικυρώνοντας την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό της διοργάνωσης, όπου την προσεχή Κυριακή (17/2) θα αντιμετωπίσει στο Ηράκλειο της Κρήτης τον ΠΑΟΚ.
«Πριν από την έναρξη του αγώνα, οπαδοί της Α ομάδας (Παναθηναϊκός) άναψαν πυρσούς, οι οποίοι παρήγαγαν λάμψη και καπνούς. Ο αγώνας διεκόπη οριστικά σε βάρος της Β ομάδας (Ολυμπιακού) διότι δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του β΄ μέρους. Χορηγήθηκε προθεσμία 15 λεπτών, μετά το πέρας της οποίας έκλεισε οριστικά το φύλλο αγώνα», ανέφεραν οι διαιτητές.
Σύμφωνα με το δίκαιο της Ομοσπονδίας, στη δικαιοδοσία της οποίας ανήκει η διοργάνωση του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός απειλείται με αφαίρεση ενός βαθμού. Σε ανάλογη περίπτωση, ο κανονισμός της διοργανώτριας του πρωταθλήματος προβλέπει -6 βαθμούς.
naftemporiki.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου