Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Α. Σ. Νέας Πέλλας “Ο Φίλιππος”: Νίκη στη Γουμένισσα 72-55

Παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Φίλιππος κέρδισε μέσα στην Γουμένισσα την τοπική ομάδα με 55-72

Από την αρχή του αγώνα ο Φίλιππος επέβαλε τον ρυθμό του, με τους παίχτες του να τρώνε σίδερα και να είναι αποφασισμένοι για την νίκη. Ο κόουτς Ανδρέας Οκλαλιώτης έστησε αριστοτεχνικά την ομάδα και με τη βοήθεια του Δήμου Τσακμάκη έφεραν τον αγώνα στα μέτρα μας. Κερδίσαμε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο μπάσκετ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους την στιγμή που ανταγωνιστικές ομάδες για την άνοδο προσπαθούν να κερδίσουν αγώνες στα χαρτιά. Η ομάδα μας παραμένει στην δεύτερη θέση με 16 νίκες – 2 ήττες και περιμένει τον αγώνα που θα γίνει μεθαύριο Γουμένισσα – Πάνθηρες για να ξέρουμε αν θα είμαστε χωρίς συγκάτοικο. Ευχαριστούμε την ομάδα της Γουμένισσας για την άψογη από κάθε άποψη φιλοξενία και ευχόμαστε την άλλη φορά που θα βρεθούν αντίπαλες οι δύο ομάδες μας να είναι στην Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ. Ακολουθεί ο αγώνας με τον Άθλο Αλεξάνδρειας το Σάββατο (17/3) στην έδρα μας.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 13-22, 27-37, 41-55, 55-72 και η σύνθεση του Φιλίππου: Παναγιωτίδης 2, Οξούζης 9 (3), Πάτσος 2, Περπερίδης 7 (1), Τσανακτσίδης 4, Οικονομόπουλος, Βουζίνας 19 (3), Φαρδέλας, Μπαλιάκας 19, Στόγιος 4, Χερκελετζής 6.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου