Thursday, 28 March, 2024

Επέστρεψε στις νίκες ο ΓΑΣ Έδεσσας

Επέστρεψε στις νίκες ο ΓΑΣ Έδεσσας

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας του Μ. Αλέξανδρου Λεπτοκαρυάς με 72-79.

Η ομάδα της Έδεσσας ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και με πρωταγωνιστή τον συνήθη ύποπτο Γιάννη Υφαντίδη, κατάφερε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ. Το 1ο δεκάλεπτο συνεχίστηκε με τις δυο ομάδες να σκοράρουν με ευκολία χωρίς να προσέχουν την άμυνα τους. Το 1ο δεκάλεπτο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 21-21. Στο 2ο  δεκάλεπτο η μορφή του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να σκοράρουν αλλά και να δέχονται εύκολα καλάθια. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Λεπτοκαρυάς να προηγείται με 37-36.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΑΣ παρουσιάστηκε καλύτερος και παίζοντας καλή άμυνα κατάφερε να κλείσει του διαδρόμους στο καλάθι του και σταδιακά να «χτίσει» μια διαφορά υπέρ του. Στην επίθεση με πρωταγωνιστές τους Υφαντίδη, Δοδόπουλο μπόρεσε να πετύχει εύκολα καλάθια, με αποτέλεσμα το σκορ στο 3ο δεκάλεπτο να διαμορφωθεί σε 51-61.

Στην τελευταία περίοδο η ομάδα της Έδεσσας κατάφερε να συντηρήσει την διαφορά με τον κόουτς Σταυρόπουλο να χρησιμοποίει όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του. Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε την ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας να παίρνει την νίκη με 72-79.

Θετική η επανεμφάνιση του Γιώργου Τσολάκη μετά τον τραυματισμό του στους χιαστούς την περασμένη σεζόν. Καλή η διαιτησία των κ. Μίχου και Μπέη.

Δεκάλεπτα: 21-21, 37-36, 51-61, 72-79.

ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος Γιώργος): Υφαντίδης 41, Τσολάκης, Τσακώντσης 8 Μποζίνης 2, Αργυρός 6, Αδάμ, Μακρίδης Τ. 5, Μπίκου, Δοδόπουλος 17.

Συμμετοχή του ΓΑΣ Έδεσσας στο πρωτάθλημα μίνι αγοριών.

Για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα του μίνι αγοριών ετοιμάζει την ομάδα του ΓΑΣ ο κόουτς Γιάννης Μπιτέρνας. Το Σάββατο 21/3 στις 10:00 π.μ. ο ΓΑΣ Έδεσσας αντιμετωπίζει την ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας στο  ΔΑΚ της πόλης μας. Ο ΓΑΣ Έδεσσας βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις ομάδες του Φ.Ο. Αριδαίας, Μ. Αλέξανδρου Κρύας Βρύσης, Σκυδραϊκού, Πανεδεσσαϊκού και Κεραυνού Άσπρου.

Στο φετινό πρωτάθλημα μίνι συμμετέχουν αθλητές γεννηθέντες το 2000 και μικρότεροι. Ήδη στις προπονήσεις του μίνι έχουν ενταχτεί 12 νεαροί αθλητές από την ακαδημία του συλλόγου  γεννηθέντες τα έτη 2003-04-05 που μελλοντικά θα στελεχώσουν τις ομάδες μίνι και παιδικού του συλλόγου

Συμμετοχή του ΓΑΣ Έδεσσας στο 12ο Τουρνουά της Α.Ε. Κοζάνης στην Κοζάνη.

Θετικά απάντησε ο ΓΑΣ Έδεσσας στην πρόταση της Α.Ε. Κοζάνης για συμμετοχή στο 12ο Τουρνουά παμπαίδων-μίνι-προμίνι που θα γίνει 4-5-6 Απριλίου 2015 στην Κοζάνη. Ο ΓΑΣ θα συμμετάσχει με δύο ομάδες, Μίνι και Προμίνι. Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή του ΓΑΣ Έδεσσας  στο συγκεκριμένο τουρνουά μετά την περσινή του συμμετοχή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου