Friday, 29 March, 2024

Εδραιώθηκε στην 1η θέση ο «Μέγας»

Εδραιώθηκε στην 1η θέση ο «Μέγας»

Καθοριστική νίκη εντός έδρας πέτυχε η  ομάδα μπάσκετ του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών», η οποία αγωνίστηκε το Σάββατο 14/3, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας και σκορ 70-54.

Η ομάδα του «Μέγα» με τη νίκη αυτή ουσιαστικά εδραιώθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ. Οι παίκτες της μπήκαν στο παιχνίδι αρχικά αγχωμένοι για τη νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που κατέβηκε με αρκετές ελλείψεις, αλλά με έναν εκπληκτικό παίκτη, τον Αρβανιτάκη, ο οποίος σημείωσε συνολικά 31 πόντους, εκ των οποίων τους 9 με τρίποντα. Χαρακτηριστικό της εξαιρετικής του εμφάνισης είναι το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου (16-15), όπου οι 16 πόντοι του «Μέγα» προήλθαν από 5 παίκτες, ενώ οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν μόνο από… έναν παίκτη, τον Αρβανιτάκη!

Πάρα πολύ καλή  η διαιτησία των Κ. Ταρενίδη και Σ. Ευφραιμίδη. Την επόμενη αγωνιστική ο «Μέγας» αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ηρακλή Μελίκης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Κώστας Χατζηαντωνίου δήλωσε: «Στο σημερινό παιχνίδι, αν και μπήκαμε αποφασισμένοι για τη νίκη ξεκινήσαμε με άγχος στο πρώτο δεκάλεπτο. Καταφέραμε να το αποβάλλουμε κάπως στο δεύτερο δεκάλεπτο και να χτίσουμε μια διαφορά ασφαλείας που μας έφερε τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτή τους την επιτυχία, αλλά και πολλά συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα που αν και κατέβηκε με αρκετές ελλείψεις ήταν ένας πολύ καλός αντίπαλος. Συγχαρητήρια όμως για άλλη μια φορά στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο και μας στήριξαν».

Δεκάλεπτα: 16-15, 38-27, 54-45, 70-54.

Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κ. Χατζηαντωνίου – Ν. Κοτλέας): Παναγιωτίδης 4, Δεμερτζής 13(1τρ.), Πατσιάνης 4, Βασιλειάδης 14(2τρ.), Παπαίδης 6, Χατζηλαμπρινός, Στόιτσης, Μπογδάνης 9, Πανόπουλος 3(1τρ.), Μόσχου 6,  Καρύπης 2, Αργυρόπουλος 9(1τρ.).

ΠΑΟΚΑλμωπίας(ΒαρδάρηςΑ.): Πέιος, Εμμανουηλίδης 2 Μπάτσος, Αβραάμ 9(3τρ.), Αρβανιτάκης 31(3τρ.), Τριανταφύλλου 12(1τρ.), Ουρτζάνης, Βαρδάρης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου