Tuesday, 16 April, 2024

Μαρία Σάκκαρη: Κατέκτησε με ανατροπή το όπεν του Ραμπάτ!

Σπουδαία επιτυχία για τη Μαρία Σάκκαρη στο Μαρόκο!

Η Ελληνίδα τενίστρια, καταθέτοντας ελληνική ψυχή, νίκησε 2-1 σετ τη Βρετανίδα Τζοάνα Κόντα και κατέκτησε το όπεν του Ραμπάτ. Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος καριέρας για τη Μαρία Σάκκαρη σε όπεν της ΑTP.

Η Μαρία έχασε εύκολα το πρώτο σετ με 2-6 από την αντίπαλό της, η οποία μάλιστα στο δεύτερο σετ βρέθηκε να προηγείται με 4-2! Κάπου εκεί «μίλησε» η ψυχή της Ελληνίδας τενίστριας, που κερδίζοντας τέσσερα σερί γκέιμ πήρε το δεύτερο σετ με 6-4 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, η Μαρία Σάκκαρη δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Κόντα. Επικράτησε πολύ εύκολα με 6-1 γκέιμ και έφτασε στον πρώτο τίτλο της καριέρας της!

Δηλώσεις Σάκκαρη
Πρώτα για την αντίπαλό της, Τζοάνα Κόντα, μίλησε η Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις της μετά την απονομή του τροπαίου. «Είσαι ένα από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο του τένις. Έχεις πετύχει πολλά στην καριέρα σου και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια», είπε η Μαρία. Στη συνέχεια μίλησε για το τουρνουά: «Είναι ένα από τα καλύτερα και θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές, όλα τα ball boys και τα ball girls και φυσικά τον προπονητή μου, Τομ Χιλ. Είναι βέβαιο πως χωρίς εσένα δεν θα κρατούσα τώρα αυτό το Κύπελλο».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου