Saturday, 20 April, 2024

Μέγας Αλέξανδρος Βόλεϊ: Στην επόμενη φάση των play-out  οι γυναίκες

Τέλειωσε η φάση των ομίλων για το Βορρά στην Α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών. Σε αυτήν, ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών συγκέντρωσε 10 βαθμούς στο Β1 υποόμιλο

Πλέον, συνεχίζει στην επόμενη φάση των play-out που θα καθορίσει ποιες ομάδες θα παραμείνουν στην κατηγορία. Ο Μέγας Αλέξανδρος ξεκινά τα play-out με 1 βαθμό, ο ΑΟ Καβάλας με 2 βαθμούς και ο ΑΟ Νέας Βύσσας με 3.
Στον τελευταίο αγώνα, που έγινε το Σάββατο στα Γιαννιτσά, ο Μέγας Αλέξανδρος έχασε από το Ναύαρχο Βότση με σκορ 0-3 στα σετ (10-25, 19-25, 19-25). Έπαιξαν οι αθλήτριες: #1 Νατάσα Δόσπρα, #2 Ειρήνη Αλατζίδου, #3 Χριστιάνα Μάτση, #5 Δέσποινα Μακρίδου, #6 Σοφία Παπαδοπούλου, #8 Αντιγόνη Μαβίδου, #9 Κατερίνα Καβάλη (λ), #11 Ελένη Σαλτσίδου, #12 Χριστίνα Μάγου, #13 Αναστασία Παπαδοπούλου (λ), #15 Κική Καραφωτάκη, #19 Γεωργία Παπανικολάου. Προπονητής: Κώστας Τζούρος.
Οι Κορασίδες του συλλόγου είχαν μία νίκη και μία ήττα στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. Ήττα στον Α’ όμιλο από τον Ποσειδώνα 1 με 0-3, και νίκη στο Β’ όμιλο επί του Αριστοτέλη Σκύδρας με 0-3. Την επόμενη αγωνιστική ο Μέγας Αλέξανδρος 1 παίζει στη Μελίκη, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος 2 στη Βέροια με τον Ποσειδώνα 2.
Την Κυριακή, στον αγώνα του πρωταθλήματος παίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. ο Μέγας Αλέξανδρος έχασε στα Γιαννιτσά από τον Αριστοτέλη Σκύδρας με σκορ 0-3 στα σετ. Την επόμενη Κυριακή ξεκινάει ο Β’ γύρος με το Μέγα Αλέξανδρο να υποδέχεται τον Άτλαντα Κιλκίς.
Τέλος, οι παγκορασίδες νίκησαν την ομάδα της Αλεξάνδρειας με σκορ 1-3. Την επόμενη Κυριακή παίζουν εντός έδρας με το Ζαφειράκη Νάουσας.

*φωτο αρχείου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου