Friday, 26 April, 2024

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους για 4η συνεχόμενη φορά

Ο Έλληνας πρωταθλητής της γυμναστικής παρά τον τραυματισμό στον αριστερό του ώμο, έδωσε μια ακόμη συγκλονιστική παράσταση και ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ του Ιταλού Γιούρι Κέκι

φτάνοντας στα τέσσερα σερί χρυσά στους κρίκους
Όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε για μια ακόμη φορά στον Α-Ξ-Ε-Π-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ο Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε με την άψογη εκτέλεση του και παρόλο που αγωνίζονταν δεύτερος κατά σειρά, φρόντισε να κόψει τα πόδια των αντιπάλων του!
Ο Έλληνας αθλητής επικράτησε με άνεση στον τελικό των κρίκων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο, που είναι το τέταρτο συνεχόμενο, συγκεντρώνοντας 15.466 βαθμούς. Ο δεύτερος συγκέντρωσε 15.100 βαθμούς και ο τρίτος 15.000.


Για τον Έλληνα «άρχοντα των κρίκων», αυτός ήταν ο όγδοος τελικός της καριέρας του σε ισάριθμες συνεχόμενες συμμετοχές σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ντεμπούτο του στο θεσμό το 2011 στο Βερολίνο, τερμάτισε 5ος στις τρεις επόμενες διοργανώσεις (Μονπελιέ 2012, Μόσχα 2013, Σόφια 2014), για να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης το 2015 στο Μονπελιέ, το 2016 στη Βέρνη και το 2017 στο Κλουζ.
Αναμονή σε λίγο για την απονομή και το άκουσμα του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας! Η ύψιστη τιμή για όλους τους Έλληνες! Μπράβο στον Λευτέρη Πετρούνια που μας δόξασε για άλλη μία χρονιά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου