Thursday, 28 March, 2024

Η εφηβική ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας

Η εφηβική ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, συμμετέχοντας στους προημιτελικούς αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο βόλεϊ

που διοργανώθηκαν στη Θεσσαλονίκη από τις 7 έως 10 Μαρτίου 2019, όπου και κατάφερε άξια να προκριθεί στην ημιτελική φάση.
Ο πρώτος αγώνας που έδωσε η ομάδα του Ίκαρου στο κλειστό ΔΑΚ της Πολίχνης “Αλέξανδρος Νικολαίδης” την 1η ημέρα 7-3-2019 ήταν η ομάδα Πήγασος Πολίχνης μέσα στην έδρα του όπου και ηττήθηκε με 3-1 λόγω του άγχους της πρώτης ημέρας των αγώνων.
Την 2η ημέρα 8-3-2019 ο ΙΚΑΡΟΣ στο ίδιο κλειστό γυμναστήριο αντιμετώπισε δυναμικά και ξεκούραστα την ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων όπου μετά από ένα ομολογουμένως εξαιρετικό παιχνίδι σε ένα κατάμεστο γήπεδο με φιλάθλους της τοπικής ομάδας πέρασε νικηφόρα με 3-1 σετ.
Την 3η ημέρα 9-3-2019 ήρθε και η δεύτερη νίκη του Ίκαρου με την ομάδα της Α.Ο. Ορεστιάδας όπου την κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0 σετ.
Η θέση στην ημιτελική φάση και οι δύο νίκες του Ίκαρου έφερε την ομάδα την Κυριακή 10-3-2019 να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου έχασε με 3-0 σετ σε έναν δύσκολο αγώνα. Αξίζει να αναφερθεί να μην ξεχνάμε ότι ο Κατσάνειο είναι και η έδρα του ΗΡΑΚΛΗ.
Η ομάδα του Ηρακλή ήταν ο περυσινή πρωταθλήτρια στο εφηβικό πρωτάθλημα έχοντας 41 συνεχείς νίκες και να και είναι μια ομάδα όπου έχει ονομαστές παρουσίες και δυνατές μεταγραφές παικτών και την στήριξη χορηγών με καλή υποδομή με προγράμματα, γυμναστήρια κλπ. με προπονητή τον Σκυδραίο και πρώην παίκτη του Ηρακλή Λάμπη Μπαμπαλιούτα ο οποίος και συνεχάρη όλους του παίκτες του ΙΚΑΡΟΥ.
Πέρα από όλα αυτά τα παλικάρια του ΙΚΑΡΟΥ Έδεσσας τα έδωσαν όλα, καταχειροκροτήθηκαν μέσα στο κατάμεστο Κατσάνειο και έδρα του ΗΡΑΚΛΗ από όλο τον κόσμο κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τους έδωσαν όλοι συγχαρητήρια φίλαθλοι και οι γονείς των παικτών, που όλοι ήταν εκεί καθημερινά σε κάθε αγώνα στηρίζοντάς τους στην κερκίδα και στην προσπάθειά τους να προκριθούν στις 4 ομάδες της Ελλάδος.
Συγχαρητήρια στον Προπονητή και στους παίκτες.
Η σύνθεση της ομάδας του ΙΚΑΡΟΥ Έδεσσας:
*Όρθιοι από αριστερά Ρέτζιος Νίκος (Προπονητής) Γάτσης, Κυβελίδης, Αντώνογλου, Δάμος, Λέτσιος, Ρέτζιος
Καθιστοί από αριστερά Τζώτζης, Πασχάλης, Σταλίκας, Τολιόπουλος, Τεντζέρης, Περτσεμλής & Κολικόπουλος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου