Friday, 29 March, 2024

Η Χ. Τροχίδου του Μέγα Γιαννιτσών, με την Εθνική χάντμπολ Νεανίδων Κ20 πάει Παγκόσμιο

Μετά τις προπονήσεις στο «Σπίτι του Χάντμπολ» της Μίκρας και στο «Φιλίππειο» της Βέροιας, η Εθνική Νεανίδων Κ20, ολοκλήρωσε χθες Τρίτη 20/03 την προετοιμασία της

ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2018.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχώρησε το πρωί με προορισμό την πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου Ποντγκόριτσα, όπου το διάστημα 23-25 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει στον 7ο όμιλο το Μαυροβούνιο και την Ελβετία με την πρώτη ομάδα να προκρίνεται στην τελική φάση.
Στην αποστολή της Εθνικής μετέχουν η Έφορος Ερασμία Λάσκαρη, ο συντονιστής Εθνικών ομάδων Χρήστος Τζουβάρας, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Μενέλαος Δανήλος, Αλέξανδρος Ταρινίδης ο ιατρός Θανάσης Κούτης και οι 16 παρακάτω αθλήτριες: Πυριτίδου, Ξυρίδου, Τροχίδου Χρυσή (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Φράγκου, Διακογιάννη, Μακρή, Χαριτίδη (ΟΦΝ Ιωνίας), Ανδρίτσου, Μανιά, Χριστοπούλου (ΓΑΣ Καματερού), Αργυροπούλου, Αμανατίδου, Καραβέλη (HONDA Πανόραμα), Παναγιωτίδου (ΠΑΟΚ RED- LED), Θεοδοσοπούλου (Φίλιππος Βέροιας), Λούρη (Άρης Θ.).
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Αλέξανδρος Ταρινίδης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Πραγματοποιήσαμε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη και από την Κυριακή βρισκόμαστε στη Βέροια, κάνοντας διπλές προπονήσεις. Προσπαθούμε να τελειοποιήσουμε την προετοιμασία μας και να στοχεύσουμε στα επίσημα παιχνίδια. Και οι δύο αντίπαλοι είναι δύσκολοι, έχοντας διαφορετική δυναμική. Το Μαυροβούνιο είναι ψηλή ομάδα με δυνατά κορμιά, ενώ η Ελβετία παίζει πιεστική άμυνα, έχοντας μεγαλύτερη ταχύτητα στο παιχνίδι της. Στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα δύο παιχνίδια».
Προκριματικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
7ος όμιλος (Ποντγκόριτσα, Μαυροβούνιο)
Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018
21:00, Ελλάδα- Μαυροβούνιο
Σάββατο 24 Μαρτίου 2018
19:00 Ελβετία- Ελλάδα
Κυριακή 25 Μαρτίου 2018
21:00 Μαυροβούνιο- Ελβετία

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου