Thursday, 28 March, 2024

Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών σε φιλικούς αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Λόγω αργίας για την 28η Οκτωβρίου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ τα τμήματα της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών έδωσαν το Σάββατο 27.10.2018 φιλικά παιχνίδια

για να παραμείνουν σε αγωνιστική ετοιμότητα κλείνοντας (réserve) το γήπεδο του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης στην Ν. Ευκαρπία για ένα πεντάωρο.
Στο πλέον δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Κ17 του ΑΡΗ (2003) η ομάδα έκανε μια ικανοποιητική εμφάνιση με τον προπονητή να εστιάζει περισσότερο στις τακτικές συμπεριφορές των παικτών του = (μυαλωμένη ατομική αμυντική συμπεριφορά όπως πχ στην περίπτωση όπου δεχθήκαμε την αδικαιολόγητη ισοφάριση)
H K15 (2004) δεν είχε την ποθητή αντίσταση από την ομάδα της ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ και έτσι πέρασε δυο ευχάριστα ημίχρονα.


Η Κ13 παίζοντας για πρώτη φορά με γυναικείο τμήμα απέβαλε σχετικά νωρίς το σύνδρομο του «πως μαρκάρω μια κοπέλα» και έφτασε εύκολα στην νίκη, περισσότερο όμως από ατομικές προσπάθειες παρά από όμορφους συνδυασμούς. Η αλήθεια είναι ότι το τμήμα θέλει αρκετή δουλειά ακόμη.
Ρεσιτάλ έδωσε η Κ12 (2007) νικώντας τον σκληροτράχηλο «ΚΑΡΑΤΑΣΙΑΚΟ». Ένα είναι σίγουρο με την ομάδα αυτή θα έχουμε πολλές χαρές στην διάρκεια της σεζόν. Δεν είναι ότι η ομάδα παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, είναι το ότι τολμουν και κάνουν φανταστικά πράγματα και τους «βγαίνουν» !!! Ο προπονητής τους το επιτρέπει (καλά κάνει) και χαίρετε και αυτός μαζί τους. Είναι ξεκάθαρο πως τα παιδιά αυτά παίζουν για να το ευχαριστηθούν. Χάνουν κερδίζουν το παιχνίδι τους έχει «φινέτσα», είναι «ελεύθερο» και διαθέτει «φαντασία» !!! Ευχή μας είναι να συνεχίσουν έτσι.
ΑΑΓ Κ12 (2007) – ΚΑΡΑΤΑΣΙΑΚΟΣ ……………….…3 – 1
ΑΑΓ Κ13 (2006) – ARIS Women Soccer CLUB……..8 – 1
ΑΑΓ Κ15 (2004) – ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ………9 – 0
ΑΑΓ Κ17 (2002-03) – ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ……..1 – 1

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου