Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ευρωπαϊκό Βόλεϊ Παίδων: Έτοιμη η Εθνική για τη Γερμανία

Πανέτοιμη είναι η Εθνική μας ομάδα των Παίδων για την αναμέτρηση της Τετάρτης (11/4) με αντίπαλο τη Γερμανία (21.00, ώρα Ελλάδος) για την 4η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

των 18 που διεξάγεται σε Τσεχία και Σλοβακία.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το οποίο έχει τέσσερις βαθμούς στον 1ο όμιλο, δεν φοβάται τους πρωτοπόρους Γερμανούς και είναι έτοιμο και με καλή ψυχολογία για να πάρει τη νίκη που θα το φέρει πιο κοντά στους «8» της διοργάνωσης.
Το πρόγραμμα της Τρίτης (10/4) περιελάμβανε μια απογευματινή προπόνηση για τους παίκτες του Στέφανου Νανά, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα στο κλειστό γήπεδο του Ζλιν της Τσεχίας.
Πριν από την απογευματινή προπόνηση ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός μίλησε στους Έλληνες διεθνείς τονίζοντάς τους την σημασία που έχει η αναμέτρηση και προτρέποντας τους να τα δώσουν όλα, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης.
Επίσης, η αποστολή της Εθνικής παρακολούθησε σε βίντεο τόσο τους Γερμανούς, κάτι το οποίο θα γίνει και το πρωί της Τετάρτης (11/4), όσο και τον αγώνα της Εθνικής με την Βουλγαρία, ούτως ώστε να σημειωθούν κάποια λάθη που έγιναν.
Βαθμολογία
1. Γερμανία 3 νίκες – 0 ήττες, 8 βαθμοί, 9-3 σετ, 288 – 256 πόντοι
2. Τσεχία 2 νίκες – 1 ήττα, 6 βαθμοί, 8-5 σετ, 277-268 πόντοι
3. Βουλγαρία 2 νίκες – 1 ήττα, 4 βαθμοί, 6-7 σετ, 277-282
4. Τουρκία 1 νίκη – 2 ήττες, 4 βαθμοί, 6-7 σετ, 287 – 287
5. Ελλάδα 1 νίκη – 2 ήττες, 4 βαθμοί, 5-7 σετ, 258-273
6. Λευκορωσία 0 νίκες – 3 ήττες, 1 βαθμός, 4-9 σετ, 283-304 πόντοι
Tα κριτήρια για τη βαθμολογία είναι κατά σειρά:
-νίκες
-βαθμοί
-συντελεστής σετ
-συντελεστής πόντων
-αποτελέσματα στους μεταξύ τους αγώνες
Νανάς: «Θα δώσουμε το 100%»
Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Στέφανος Νανάς ενόψει του παιχνιδιού με την Γερμανία, δήλωσε πως η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει το 100% στο γήπεδο.
Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός τόνισε : «Σήμερα ξεκουραστήκαμε, αναλύσαμε στο βίντεο κάποια λάθη που κάναμε στο ματς με την Βουλγαρία και ειδικά στο τρίτο και πέμπτο σετ. Από την άλλη όμως είδαμε και το τι κάναμε καλά για να φτάσουμε να είμαστε κοντά σε αυτές τις ομάδες. Τα παιδιά παρά την χθεσινή ήττα (σ.σ. από την Βουλγαρία) έχουν πολύ καλή ψυχολογία. Θα αναλύσουμε αύριο το πρωί τους Γερμανούς, μια ομάδα που μπορεί να έχει κάνει τρεις νίκες στον όμιλο, αλλά έχει κάποιες αδυναμίες τις οποίες θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε για να νικήσουμε. Είναι σκληρή, πειθαρχημένη ομάδα, αλλά και εμείς από την πλευρά μας έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τους δούμε όλους στα μάτια και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, γιατί και τα δύο επόμενα παιχνίδια (σ.σ. με Τουρκία και Λευκορωσία) είναι παιχνίδια χωρίς αύριο».
Χάκκας: «Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη»
Από την πλευρά του ο Έλληνας διεθνής Σπύρος Χάκκας, τόνισε: «Πιστεύω θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Η Γερμανία είναι δυνατή ομάδα έχει κάνει τρεις νίκες στον όμιλο, αλλά εάν σταθούμε όπως στα δυο προηγούμενα παιχνίδια με Τουρκία και Βουλγαρία πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε μια ομάδα με πολλά προσόντα και πιστεύω πως αν βγάλουμε όλες τις δυνατότητές μας στο γήπεδο θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Πηγή: ΕΟΠΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου