Saturday, 20 April, 2024

Δύο δήμαρχοι της Πέλλας θα τιμηθούν για την προσφορά τους στον κλασικό αθλητισμό (vid)

Στην ετήσια γιορτή του ΣΕΓΑΣ της κορυφαίας αθλητικής Ομοσπονδίας που εφέτος έκλεισε τα 120 χρόνια από την ίδρυση της, θα τιμηθούν μεταξύ πολλών παγκοσμίων πρωταθλητών

παραγόντων και άλλων στελεχών του αθλητισμού και οι Δήμαρχοι Πέλλας Γρηγόριος Στάμκος και Έδεσσας Δημήτριος Γιάννου για την προσφορά τους στον κλασικό αθλητισμό ως  προσωπικότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης και την συνεισφορά τους στον Ελληνικό στίβο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου. Ως γνωστό τα Γιαννιτσά φιλοξενούν την έδρα του στίβου της Κεντρικής Μακεδονίας και διοργανώνουν το σύνολο σχεδόν των διασυλλογικών αγώνων αλλά και Πανελληνίων πρωταθλημάτων. Επίσης συνδιοργανώνουν με τον ΣΕΓΑΣ ένα από τα μεγαλύτερα δρομικά γεγονότα της Μακεδονίας, τον Ημιμαραθώνιο Πέλλας. Η πόλη της Έδεσσας διοργανώνει εδώ και χρόνια το κορυφαίο GR. PRIX Στίβου στην Ελλάδα το οποίο αναβαθμίζεται συνεχώς με την αρωγή του Δήμου.

Όπως τόνισε σχετικά ο Χρήστος Χατζηβασιλείου, Επιτελικός Τεχνικός Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ, στην εκδήλωση βράβευσης των αθλητών της Πέλλας, ‘’ο Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» της Πέλλας μπήκε επίσημα στο Καλεντάρι της Ομοσπονδίας και φέτος, στις 23 Σεπτεμβρίου, θα είναι σε όλες τις διεθνείς λίστες των Ημιμαραθωνίων του κόσμου’’.

Δείτε το βίντεο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου