Thursday, 28 March, 2024

Δόξα Μελισσίου: Νέο ΔΣ με πρόεδρο τον Μπάμπη Δημητριάδη

Ευχάριστα τα νέα από τη ΔΟΞΑ Μελισσίου, όπου η πρόσφατη Γενική Συνέλευση ανέδειξε νέα ισχυρή διοίκηση υπό την προεδρία του γνωστού επιχειρηματία

της πόλης των Γιαννιτσών, αλλά και παλιού ποδοσφαιριστή Μπάμπη Δημητριάδη, τον οποίον πλαισιώνουν κι άλλοι γνωστοί επιχειρηματίες της περιοχής και εξαίρετα στελέχη, άριστοι γνωστές του ποδοσφαίρου της Πέλλας, γεγονός που εγγυάται μια επιτυχημένη πορεία για τους ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ στο νέο πρωτάθλημα της Α1.
Ο νέος πρόεδρος, ΑΜΕΣΑ, ξεκίνησε επαφές με γνωστούς Προπονητές και γυμναστές, οι οποίοι ργαστηκαν με επιτυχία στην Α1, ώστε γρήγορα να κλείσει ένα επιτυχημένο προπονητικό team. Μέχρι το τελός της ερχόμενης εβδομάδας, που έχει οριδτεί και διοικητικό συμβούλιο, πιθανότατα να κλείσει το θέμα Προπονητή.
Επίσης, έχει συνεχείς επαφές με γνωστούς της Α1 ποδοσφαιριστές, με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας. Κύριος και πρωταρχικός στόχος είναι ο επαναπατρισμός των Μελισσιωτών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε διάφορες ομάδες, καθώς και η απόκτηση ταλαντούχων, αλλά και έμπειρων ποδοσφαιριστών ώστε να δημιουργηθεί μια Ομάδα ανταγωνιστική, η οποία να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας.
Τέλος σε ό,τι αφορά την 11η ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου