Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δόξα Εξαπλατάνου – Μέγας Αλέξανδρος Εσωβάλτων 2 – 1

Με τους καλύτερους οιωνούς  ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου νικώντας μέσα στο γήπεδο της

τα Εσώβαλτα με σκορ 2-1, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερες διαστάσεις αν η ομάδα είχε προσέξει καλύτερα τις τελικές  προσπάθειες της.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά διστακτικά και από τις δυο ομάδες κάτι που έδειχνε και το αρκετό άγχος της πρεμιέρας για τους ποδοσφαιριστές.

Η Δόξα πατά σχετικά καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δείχνει φλύαρη στην οργάνωση του παιχνιδιού της με συνέπεια να μην μπορεί να ολοκληρώνει τις επιθετικές προσπάθειες της που δημιουργεί στην περιοχή των φιλοξενούμενων.Σταδιακά όμως ισορροπεί και βγαίνει μπροστά με καλύτερες προϋποθέσεις στην περιοχή των Εσωβάλτων, οι ευκαιρίες που δημιουργούνται με τους Λεμονάκη και Παπαδόπουλο δεν τις εκμεταλλεύονται κατάλληλα.

Τελικά στο 36΄ η ομάδα κερδίζει ένα κόρνερ, η εκτέλεση του από τον Χαλκίδη, βρίσκει τον Λεμονάκη, που με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι παρά τις προσπάθειες τους να φτάσουν στην περιοχή της Δόξας, δείχνουν να μην μπορούν να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της ομάδας μας.

Τα Εσώβαλτα μένουν με δέκα παίχτες όταν ποδοσφαιριστής τους χτυπά με πρόθεση τον Οξούζογλου, με συνέπεια ο διαιτητής να του δείξει απευθείας την κόκκινη κάρτα.Στο  δεύτερο μέρος  τώρα η Δόξα μπαίνει καλύτερα στο γήπεδο δείχνοντας πως θέλει να τελειώσει νωρίς το παιχνίδι. Έτσι στο 47΄ μετά από μια εξαιρετική προσπάθεια ο Μποζίνης δέχεται την μπάλα, αυτός με  εξαιρετική προσπάθεια μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Το παιχνίδι παίρνει ένα πολύ καλό ρυθμό με την Δόξα να μην θέλει να μείνει στο 2-0 ,έτσι επιχειρεί και με άλλες καλές προσπάθειες ώστε να  πετύχει ένα ακόμη γκολ.Αρκετές προσπάθειες και σουτ στην περιοχή των φιλοξενούμενων με σημαντικότερη αυτήν στο  60΄ του Παπαδόπουλου που από κοντά με κεφαλιά να βρίσκει το κάθετο δοκάρι και  καταλήγει άουτ.

Tα Εσώβαλτα σταδιακά ισορροπούν και δείχνουν να προσπαθούν να φτάσουν στην περιοχή της Δόξας με πιο οργανωμένες αντεπιθέσεις. Στο 80΄ τελικά μετά από μια αμυντική αδράνεια της ομάδας μας, ο Μιχαηλίδης για τους φιλοξενούμενους σε μια από  λίγες προσπάθειες που έφτασαν με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή της Δόξας, κάνει το 2-1 για την ομάδα του. Το τέλος του παιχνιδιού δίνει και τους τρεις πρώτους βαθμούς της νίκη στην Δόξα  που σίγουρα θα της δώσει την δύναμη και την ώθηση ώστε να αντιμετωπίσει την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αρκετά καλή η διαιτησία του κ. Κατεριάδη, καθώς και του βοηθού του κ.Δεμερτζή, μέτριος ο κ. Αλμαλιώτης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου