Tuesday, 16 April, 2024

Γ. Μπουτάρης: Έδωσα εντολή αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ να φωταγωγηθεί η Θεσσαλονίκη

Εντολή να φωταγωγηθεί η Θεσσαλονίκη αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του ΑΕΛ – ΠΑΟΚ, σε περίπτωση νίκης του Δικεφάλου

η οποία θα του δώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, έδωσε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στάθηκε και το θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας…
Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5:
Για το εάν θα φωταγωγηθεί η πόλη την Κυριακή (14/4): «Έδωσα εντολή με το που ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη της αναμέτρησης και αν έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ, να φωταγωγηθεί η πόλη. Να μην χρειαστούν άλλα 34 χρόνια όμως».
Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Ο Δήμος δεν καθυστερεί καθόλου. Μετέχει στην Επιτροπή που εξετάζει τις παραμέτρους. Το ειδικό χωρικό σχέδιο που έχει γίνει για την ΔΕΘ θα ακολουθηθεί και για τον ΠΑΟΚ. Το γήπεδο είναι πιο μπερδεμένο όμως.
Οι προτάσεις αυτές θα δημιουργήσουν ένα ειδικό χωρικό σχέδιο που θα διευκολύνει την κατάσταση. Δε θα γίνει απλώς ένα γηπεδάκι. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα χρειαστεί. Δουλεύουμε συστηματικά για αυτό. Χρειάζεται λίγο υπομονή. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει.
Η άδεια θα πρέπει να βγει με ειδικό προεδρικό διάταγμα. Εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε τέτοιες άδειες. Έτσι νομίζω, δεν είμαι και σίγουρος. Όπως έγιναν τα ολυμπιακά έργα, έτσι θα γίνει και σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω».
Για το εάν μιλά για το γήπεδο με τον Ιβάν Σαββίδη: «Μιλάμε για το θέμα. Κοιτάζω να διευκολύνω την κατάσταση και τίποτα παραπάνω. Πάει καλά».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου