Thursday, 25 April, 2024

Γέμισε μετάλλια στο στήθος η Μαρία Πετρίδου του «Υπερίων» Αλμωπίας

Με μια… αγκαλιά μετάλλια και το κύπελλο της πρώτης θέσης από το Ποντιακό Κύπελλο που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΑΕΚ υπό την αιγίδα του Δημήτρη Μελισσανίδη, 

στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων, επέστρεψε η αθλήτρια του Συλλόγου «Υπερίων» Αλμωπίας, Μαρία Πετρίδου.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας το διήμερο 19-20 Μαΐου στους οποίους η Μαρία Πέτρίδου κατάκτησε την πρώτη θέση στη κατηγορία των 52κ. γυναικών στο Powerlifting ή αλλιώς Δυναμικό Τρίαθλο.

Ήταν ο πρώτος αγώνας για την 27χρονη αθλήτρια που μετράει μόλις 10 μήνες που ασχολείται με το άθλημα της άρσης βαρών και το powerlifting!

Επιστρέφοντας με το κύπελλο της πρώτης θέσης δήλωσε πολύ χαρούμενη που οι κόποι της ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Επόμενος στόχος είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών και Δυναμικού Τριάθλου το οποίο θα πραγματοποιηθεί εντός της χρονιάς. Στο ταξίδι αυτό η αθλήτρια συνοδευόταν από τον προπονητή της, Σπύρο Σταματιάδη, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία των 83kg και κατάφερε επίσης να κατακτήσει την πρώτη θέση. Παράλληλα, ο αθλητής του Υπερίωνα, Εμμανουήλ Γολσουζίδης με τα 282,5kg στο σύνολο, πραγματοποίησε την καλύτερη επίδοση όλων των κατηγοριών (κάθισμα πίσω) και τιμήθηκε με την μεγαλύτερη κούπα του αγώνα.

Η Μαρίας Πετρίδου ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές και χορηγούς της τονίζοντας πως η βοήθεια τους στους στόχους που έχει θέσει είναι πολύτιμη.

sportsup.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου