Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Βόμβα! Παραίτηση Πασσαλή από τον Εδεσσαϊκό

Ξαφνική παραίτηση του Πέτρου Πασσαλή από την προεδρία της ομάδας του Εδεσσαϊκού, μετά και τη χθεσινή αποχώρηση του τεχνικού του Εδεσσαϊκού Ηλία Σαπάνη
ο οποίος σε ανάρτηση του στο φβ αναφέρει: «Και κάπως έτσι μετά από δύο χρόνια φτάσαμε στο τέλος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια του Εδεσσαϊκού όπως και στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα καθώς και όλους τους συνεργάτες μου».

Εν τω μεταξύ, στην τελευταία συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου του Εδεσσαϊκού, αποφάσισε τη σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό κέντρο της Έδεσσας, με θέματα: Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός καθώς και αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.
Στην ίδια συνεδρίαση όλα τα μέλη δήλωσαν την παραίτηση τους. Για το λόγο αυτό κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου στη Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού σχήματος της ομάδας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου