Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Βόλεϊ Γυναικών Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών: Play out, Τελευταίος αγώνας με τη Ν. Βύσσα

Η ομάδα πετοσφαίρισης γυναικών του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών δεν τα κατάφερε  στο παιχνίδι εναντίον του Αθλητικού Ομίλου “Καβάλα”

που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 17 Μαρτίου 2018 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Αλεξάνδρα Δήμογλου”. Η ομάδα της Καβάλας δεν “πληγώθηκε”, σχεδόν καθόλου, από τη ζώνη 3, που ήταν η βασική απειλή στα προηγούμενα παιχνίδια με την ομάδα των Γιαννιτσών, ενώ προσάρμοσε το μπλοκ στην ακραία παίκτρια της φιλοξενούμενης ομάδας, η οποία αποτελούσε την εναλλακτική λύση στο επιθετικό σύστημα του “Μεγάλου Αλεξάνδρου”.

Όσον αφορά την υποδοχή (σ.σ. πρώτη μπάλα), είχε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% (25/41) και μόλις πέντε λάθη! Αν περιόριζε τα χαμένα σέρβις, δέκα συνολικά, θα μπορούσε να κερδίσει πιο άνετα τα δύο πρώτα σετ. Το 2-0 (25-22, 25-23) έδιωξε το άγχος από τα κορίτσια του Α.Ο.Κ. και συγχρόνως έκαμψε το ηθικό των παικτριών της ομάδας του Μέγα. Έτσι, ήρθε εύκολα το 25-12 στο 3ο σετ και η νίκη με 3-0 για την Καβάλα.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ στον 1ο υπο-όμιλο του βορείου ομίλου διαμορφώθηκε ως εξής: Νέα Βύσσα 12, Καβάλα 7, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 2, ενώ υπολείπεται το παιχνίδι μεταξύ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών και του Α.Ο. Νέας Βύσσας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018.

k-tipos

*φωτο αρχείου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου