Tuesday, 16 April, 2024

Αλμωπός Αριδαίας-Νίκη Αγκαθιάς 2-0

Πραγματοποιώντας μία ώριμη, μεστή και ουσιαστική εμφάνιση ο Αλμωπός “έσπασε” το αήττητο της Νίκης Αγκαθιάς με σκορ 2-0 παρουσία περίπου 2οο φιλάθλων

στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας. Ο Αλμωπός ξεκίνησε με αλλαγές στην 11άδα του καθώς απουσίαζαν οι Τζιμογιάννης, Ξόμπλιος ενώ στο πάγκο ήταν ο Λάζαρος Ελευθεριάδης. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο με τον Αλμωπό να έχει την κατοχή αλλά να μην πραγματοποιεί κάποια σπουδαία ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός μπήκε αποφασιστικά και μόλις στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από σέντρα του Νικολίτσα, ο Ιωάννου έγραψε το 1-0 μετά από δεύτερη προσπάθεια καθώς στη πρώτη του, με εξαιρετική καρφωτή κεφαλία, είπε “όχι” ο έμπειρος Τόλιος. Το γκολ έδωσε “φτερά” στα πόδια των γηπεδούχων που έψαχναν και δεύτερο γκολ το οποίο και ήρθε στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλίά-ψαράκι του Στάμπιλε μετά από απόκρουση του Τόλιου σε πλασέ του Ιωάννου. Η Νίκη προσπάθησε να απειλήσει την ύστατη στιγμή έχοντας μία καλή ευκαιρία με τον Γκελοσάνι στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης με τον τερματοφύλακα του Αλμωπού Μένιο να του λέει “όχι”. Αξίζει να σημειωθέι πως στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Ρογγότης καθώς ανέτρεψε αντικανονικά τον Ιωάννου που έβγαινε μόνος απέναντι στον Τόλιο και έτσι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Τέλος, στο 90ο λεπτό λίγο έλειψε να γίνει το 3-0, όμως ο Τόλιος έβγαλε σωτήρια το πλασέ του Στογιαννίδη από θέση τετ α τετ. Έτσι, ο Αλμωπός έφτασε στη νίκη, πήρε τους 3 βαθμούς και συνεχίζει αντιμετωπίζοντας την επόμενη Κυριακή στο Αμύνταιο τον τοπικό Ερμή.
Οι διαιτητές: Πάνος Ι., Φαλτάκας, Πάνος Σ.
Οι συνθέσεις
Αλμωπός Αριδαίας Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Σαϊνατούδης, Κυριακίδης, Σαμαρόπουλος, Τσεκάι (61΄ Ελευθεριάδης Λ.), Ασλαμπάλογλου, Μεντής, Ιωάννου (87΄ Ελευθεριάδης Γ.), Νικολίτσας, Στάμπιλε (80΄ Στογιαννίδης).
Νίκη Αγκαθιάς Τόλιος, Κασαπίδης, Κίτσας Ελ, Λιόλιος, Ρογγότης, Ζαρογιάννης, Τριανταφυλλίδης (65΄ Μούδιος), Αβραμόπουλος, Χατζόπουλος, Γκελοσάνι, Προβατίδης (46΄ Σούκιας).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου