Thursday, 28 March, 2024

Έχασε η Έδεσσα από τη Βέροια

Με γκολ του Καράμπελα επικράτησε 0-1 του Εδεσσαϊκού η Βέροια και πήρε τους τρεις βαθμούς. Το πρώτο μέρος ήταν κακό

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ήταν πιο απειλητική, σημείωσε ένα γκολ, δεν κινδύνευσε και πήρε δίκαια τη νίκη. Η Βέροια με τις δύο τελευταίες προσθήκες στο ροστερ της (Καράμπελας -Χαντζάρας ) έχει ποιο καλή λειτουργία στο χώρο του κέντρου αλλά έγινε και ποιο απειλητική στην επίθεση. Άλλωστε το σημερινό νικητήριο τέρμα προήλθε από συνεργασία των Χαντζάρα και Καράμπελα (σκόρερ ο δεύτερος) που χάρισαν τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα σε μία πολύ δύσκολη έδρα.
Το α’ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, χωρίς σπουδαίες φάσεις και οι ομάδες έμειναν στο 0-0. Ένα φάουλ του Ταουσάνη που έφυγε λίγο άουτ στο 20′ και ένα γυριστό σουτ του Βεργώνη στο 39′, το οποίο απόκρουσε ο Σοϊλεμέζογλου, ήταν οι μοναδικές απειλές στις δυο εστίες.
Η Βέροια μπήκε απειλητικά στο δεύτερο μέρος και έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Σκαθαρούδη στο 48′ (βρέθηκε μόνος αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απόκρουσε) ενώ στο 50′, μετά από κόρνερ του Τσικόπουλου, κεφαλιά του Βεργώνη πέρασε λίγο άουτ.
Η Βέροια ενώ κρατούσε μακριά από την περιοχή της τον Εδεσσαϊκό, είχε άλλη μια καλή ευκαιρία στο 66′ όταν κεφαλιά του Κανούλα, μετά από σέντρα του Καράμπελα πέρασε άουτ.
Οι προσπάθειες της Βέροιας για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, καρποφόρησαν στο 78′. Ο Καράμπελας με όμορφο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Χατζιάρα, έγραψε το 0-1.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαμπαλάς (Θανασιάς, Λιόντος)
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Σοϊλεμέζογλου, Χαβατίδης, Κιόρτσης, Μωυσίδης (52′ Γκαρακλίδης), Αβραμίδης (46′ Τσουμάγκας), Τούφας, Ντόγος, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρίου, Ταουσάνης, Λαφαζανίδης (46′ Κωνσταντινίδης).
ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης (84′ Σοφιανίδης), Μπλέτσας (90′ Τσουλχάι), Κανούλας, Σκαθαρούδης (59′ Καράμπελας), Τσικόπουλος (55′ Χατζάρας).
Επόμενη αγωνιστική 8η
Αγροτικός Αστέρας-ΠΑΟ Κουφαλίων
Μελιτέας Μελίτης-Εδεσσαϊκος
Ολυμπιακός Κυμίνων-ΑΣ Γιαννιτσά
Βέροια-Νίκη Αγκαθιάς
Άρης Παλαιοχωρίου-Μακεδονικός
Αλμωπός Αριδαίας-Ερμής Αμυνταίου
ΑΠΕ Λαγκαδά-ΠΟ Τρίγλιας
laosnews.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου