Tuesday, 16 April, 2024

Πρόσκληση από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλμωπίας Joga Bonito

1ο τριήμερο ”joga bonito fair play tournament” – Το ποδόσφαιρο προάγει τον πολιτισμό

Mε γνώμονα το καλό παιχνίδι, τη φιλία και τον σεβασμό σας προσκαλούμε στο 1ο τριήμερο ”joga bonito fair play tournament” με τη συμμετοχή 7 ακαδημιών του Νομού.

Σας περιμένουμε στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας για να παίξουμε, να διασκεδάσουμε παρέα και να γνωρίσουμε νέους φίλους. Ελάτε να χειροκροτήσουμε όλα τα παιδιά και να απολαύσουμε το ποδοσφαιρο στην πιο αγνή του μορφή.bonitoaridaia2Με τιμή Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλμωπίας Joga Bonito

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ
1ο Πασχαλινό Joga Bonito fair play tournamentbonito
Οι παρακάτω κανονισμοί συνοδεύουν την προκήρυξη του 1ου Tουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20/04 έως και τις 23/04/2015 στο αθλητικό κέντρο Joga Bonito στην Αριδαία με τη διαδικασία που προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

Η ακαδημία Joga Bonito  με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μέσα από μαζικές εκδηλώσεις αθλητικής δράσης, ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι», διοργανώνει το 1ο Πασχαλινό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου στο αθλητικό κέντρο  Joga Bonito στην Aριδαία.  Οι όμιλοι ανά κατηγορία θα καταρτιστούν από την οργανωτική επιτροπή.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2004 και 2005. Κάθε ομάδα θα δώσει 3 αγώνες ομίλου και 2 κατάταξης.

Οι αγώνες διεξάγονται σε γήπεδα 45 Χ 75 μ., 9χ9 (γήπεδο 3 Διασκέδαση), με μπάλες Νο 5, σε δύο ημίχρονα των 20 λεπτών. Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.
Διαιτητής σε κάθε αγώνα.

JUNIOR

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2006 και 2007. Κάθε ομάδα θα δώσει 3 αγώνες ομίλου και 2 κατάταξης.
Οι αγώνες διεξάγονται σε γήπεδα 35 Χ 50 μ. (γήπεδο 2 Φιλία), 8:8, με μπάλες Νο 4, σε δύο ημίχρονα των 20 λεπτών. Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός του οφ σάιντ. Η πλάγια επαναφορά γίνεται κανονικά με τα χέρια.

PREJUNIOR

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2008 και 2009. Κάθε ομάδα θα δώσει 3 αγώνες ομίλου και 2 κατάταξης. Οι αγώνες διεξάγονται σε γήπεδα 25χ45 (γήπεδο 5χ5) 7:7, με μπάλες Νο 4, σε δύο ημίχρονα των 20 λεπτών. Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός του οφ σάιντ. Η πλάγια επαναφορά γίνεται με τα πόδια, δεν μαρκάρεται η πρώτη πάσα και δεν επιτρέπονται βολέ τερματοφύλακα.

ΜΠΑΜΠΙΝΙ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2010 και 2011. Κάθε ομάδα θα δώσει 3 αγώνες ομίλου και 2 κατάταξης. Οι αγώνες διεξάγονται σε γήπεδα  διαστάσεων 22χ42, 6:6, με μπάλες Νο 3, σε δύο ημίχρονα των 20 λεπτών.
Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός του οφ σάιντ. Η πλάγια επαναφορά γίνεται με τα πόδια, δεν μαρκάρεται η πρώτη πάσα και δεν επιτρέπονται βολέ τερματοφύλακα.

Ποινές
Οι ποινές που επιβάλλονται στους ποδοσφαιριστές αφορούν ποινές αγωνιστικού αποκλεισμού από το τουρνουά.

·         Δύο κίτρινες κάρτες σε ένα παιγνίδι, ή Απευθείας κόκκινη κάρτα συνεπάγεται αποβολή από τη συνέχεια του αγώνα (μη αντικατάσταση του παίκτη).

·         Κόκκινη κάρτα για χειροδικία ή εξύβριση αντιπάλου ή διαιτητή συνεπάγεται αποκλεισμό από το τουρνουά.

·         Αρμόδιο όργανο για την επιβολή των ποινών και την εκδίκαση των πάσης φύσεως ενστάσεων που θα ανακύψουν είναι η οργανωτική επιτροπή. Με τη συμμετοχή τους όλες οι ομάδες αποδέχονται και καθιστούν αποκλειστικά αρμόδιο όργανο για την επίλυση των διαφορών την οργανωτική επιτροπή.

·         Τα σωματεία – ακαδημίες πρέπει να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης και καταστολής πράξεων που δυσφημούν το άθλημα ή διεγείρουν το φίλαθλο κοινό και είναι υπεύθυνες για κάθε αντιαθλητική ενέργεια ή απρεπή συμπεριφορά ποδοσφαιριστών, προπονητών και μελών των αποστολών τους.

Γενικές Διατάξεις

·         Κάθε ομάδα – ακαδημία που συμμετέχει θα πρέπει να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα των ποδοσφαιριστών. Η ταυτοπροσωπία και η ηλικία του κάθε ποδοσφαιριστή θα πρέπει να αποδεικνύεται με έγγραφα τα οποία θα παραμένουν στη διάθεση κάθε ομάδας σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

·         Χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή που δεν ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία που συμμετέχει επιφέρει το μηδενισμό της ομάδας στο συγκεκριμένο αγώνα και την κατακύρωση του στην αντίπαλη ομάδα ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα του.

·         Στα παιγνίδια κατάταξης, σε περίπτωση ισοπαλίας θα κτυπηθούν πέναλτι (με τη διαδικασία που προβλέπεται από τον ΚΑΠ).

·         Η οργανωτική επιτροπή είναι υπεύθυνη για τυχόν διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των αγώνων αλλά και ολόκληρης της διοργάνωσης (γήπεδα, ώρες αγώνων).

Γενικές Παρατηρήσεις

·         Οι συνοδοί των ομάδων είναι υπεύθυνοι για την τήρηση των κανόνων πειθαρχίας  και της μη πρόκλησης υλικών ζημιών και φθορών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με την επιτροπή της διοργάνωσης στο τ. 6985560649 και 6975873002

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου