Saturday, 20 April, 2024

Η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών στα χνάρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών Ο.Μ.Γ πραγματοποίησε μια εκδήλωση – ανοιχτή προπόνηση – για τη Μακεδονία την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Σημείο εκκίνησης το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στο Πνευματικό κέντρο στα Γιαννιτσά και ο τερματισμός ήταν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πέλλα.

Σχεδόν όλα τα μέλη της ομάδας έδωσαν το παρών και έτρεξαν μια ιδιαίτερη διαδρομή 15 χλμ πάνω στα χνάρια του Μ. Αλεξάνδρου, με ανηφοροκατηφόρες και βαθμό δυσκολίας. Συγκινητικές στιγμές υπήρξαν σε όλη την διαδρομή με τα μέλη να τραγουδούν πατριωτικά τραγούδια, όπως και την στιγμή του τερματισμού, που υποδέχτηκε τους δρομείς η χορωδία παραδοσιακής μουσικής Γιαννιτσών.

Η διοίκηση της Ο.Μ.Γ ευχαριστεί θερμά για τη συμπαράσταση και την οικονομική στήριξη της εκδήλωσης για τη Μακεδονία τους χορηγούς. Επίσης, ευχαριστεί τη χορωδία παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών και τους κ.κ. Β. Τραούδα και Στέφανο Καλλιωτάκη για τη φιλική συμμετοχή τους και το Δήμο Πέλλας.


*Εμείς να σημειώσουμε τη συμβολή της Τροχαίας Πέλλας με το διοικητή Ι. Βελόπουλο που ρύθμισαν κατάλληλα την κυκλοφορία ώστε να διεξαχθεί η διαδρομή χωρίς κίνδυνο και προβλήματα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου